Mesajul unui poliţist local către semenii săi: “Da să-nţăpe pe careva HA HA!!!”



Fac ce fac şi iarăşi prind un poliţist local în ofsaid. Scena este cunoscută dumneavoastră, cititorilor. Se ia una bucată poliţist local şi una bucată om bătrân posibil poliţofil. De ce afirm că e poliţofil? Pentru că v-am prezentat aici (click) un alt caz, avându-l ca protagonist pe aceelaşi bătrân. Este probabil poliţofil pentru că-i plac poliţiştii, asta din moment ce doar cu ei vorbeşte. Nu tu o femeie, o gagică sau chiar un alt bărbat. Nuuuu, el cu fetişul lui poliţănesc. Bun, lăsam cazul 1 deoparte şi trecem rapid la cazul doi. Pe aceeaşi bancă misterioasă, într-o atmosferă magică şi intens luminată de soare, un alt poliţist local discută cu prea marele cuceritor. Poliţistul se arată mare apicultor şi îi explică bătrânelului cum au reuşit albinele sau viespii să-şi facă cuib. Au zburat cu stupu? L-au făcut acolo? Stupul e ascuns în lemn? sunt doar câteva din întrebările care-l frământau pe poliţistul local. Asta binenţeles în timp ce prin neuronul lui mai treceau şi următoarele întrebări: Sunt copii din parc în siguranţă? Îmi fac datoria pentru care am depus jurământ? Sunt banii primiţi de la stat direct proporţionali cu rezultatele mele? sau Este legea respectată datorită mie?
“Da să-nţăpe pe careva!!! HA HA”
Povestea “Da să-nţăpe pe careva!!! HA HA” este următoarea. În loc ca el, prea marele poliţist comunitar (pardon local) , cu O arestări şi O amenzi date, să apere şi să aplice legea pentru a asigura siguranţă celorlalţi cetăţeni, el le doreşte răul. Cum poate un poliţist local, care a a jurat să apere oamenii, să le dorească răul. Cum adică “Da să-nţăpe pe careva!!! HA HA”? Păi să te înţepe pe tine, “uniconeuronule”. Poate aşa se mai umflă şi el. După ce a zis prea marele citat, memorabil chiar, poliţistul nostru local şi-a adus totuşi aminte că el defapt e poliţist şi că poartă însemnele instituţiei. Tocmai de aceea el le verifică, să vadă, mai e sau nu poliţist. Sfatul meu este: „Ai grijă de însemnele acelea, că poate într-o zi o să dai cu mână-n gol după ele:))”

P.S: Dacă-l vedeţi cumva pe lângă voi, fugiţi!!! Posibil să aibă pistol cu ace de albină sau spray cu feromoni de viespe.

Un gând despre „Mesajul unui poliţist local către semenii săi: “Da să-nţăpe pe careva HA HA!!!”

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.