Pregătește-ți mașina pentru o vară racoroasă la PERFORMANCE GARAGE SIBIU


PÂNĂ LA FINALUL LUNII IUNIE BENEFICIAȚI DE O IGIENIZARE CU OZON GRATUITĂ

Fie că folosești mașina ca să te deplasezi la serviciu sau în concediu, meriți să te bucuri de tot confortul călătoriei. Pe lângă muzica preferată, temperatura habitaclului este foarte importantă. De ce să transpiri sau să mergi cu geamul deschis când poți să investești puțini bani pentru a te bucura de un aer răcoros și curat?!

Dacă instalația aerului condiționat nu mai funcționează în parametrii normali, îți recomand să faci o vizită la PERFORMANCE GARAGE, service situat pe str. Distribuției nr. 1A. Aici o să fi întâmpinat de personal calificat și dedicat nevoilor tale.

Am sunat cu o zi înainte la 0740 14 14 14 și am întrebat detalii despre schimbarea freonului la mașina personală și am fost surprins plăcut să aflu că nu am nevoie de programare ci doar să merg între intervalul orar 09:00-18:00. M-am conformat și am dus mașina la PERFORMANCE GARAGE. Toată operațiunea de „reparare” a climei a durat undeva la o oră și 20 de minute, asta cu tot cu igienizarea cu ozon oferită cadou (ofertă limitată până la finalul lunii iunie).

Rezultatul? FENOMENAL!!!

PERFORMANCE GARAGE Str. Distribuției Nr. 1A, Sibiu
Tel: 0740 14 14 14 e-mail: contact@performancegarage.ro

Program: Luni-Vineri : 09:00-18:00
Sâmbătă și Duminica : închis

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.