Cea mai mare idioţenie: Contorul de gaz vs. corespondenţă


Astăzi o să vă prezint cel mai idiot contor de gaz din România. Nu ştiu pe cine să dau vina, pe contor că e prea mare sau pe muncitorii care l-au montat. Cert este că în urma montării acestei piese, apartamentele 13 şi 14 au rămas fără corespondenţă. Cum au rămas fără? Simplu. Poştaşul nu are pe unde să introducă scrisorile, facturile sau chiar reclamele enervante. Din cauza spaţiului mic rămas între contor şi căsuţele poştale, nici o factură sau scrisoare nu intră în cutie. Furios4you a încercat să introducă o factură dar fără prea mare succes. Sunt curios ce face poştaşul cu toate facturile şi scrisorile! Le bagă pe la vecini? Le pune pe jos? Cert e că nu urcă ca nebunu trei etaje ca să-i ducă scrisorile la uşă.
“Bună ziua, mă scuzaţi că vă deranjez. Nu am avut cum să vă introduc corespondenţa în poştă şi v-am adus-o personal” 🙂 NEVER EVER
Da da, sigur o să vedem astfel de cazuri când joacă porcu “pocăr”. Astfel am încercat prin metode mai brutale să adaptez corespondenţa la spaţiul mic. Degeaba, oricât de şifonată aş fi făcut factura, tot nu intra în cutia poştală.

Sfat pentru poştaş: “Luaţi o foarfecă, tăiaţi facturile şi scrisorile mărunt mărunt. Doar aşa veţi face doi oameni fericiţi. Dumneavoastră că aţi livrat corespondenţă iar beneficiarul că are încă un “pazăl” de rezolvat.”

2 gânduri despre „Cea mai mare idioţenie: Contorul de gaz vs. corespondenţă

  1. Dupa parerea mea in sibiu nu sunt magazine de unde sa iti cumperi niste haine kalomea in afara de mall sau Dumbrava.Nu imi place deloc magazinul dumbrava dar asta este.Daca cineva nu se gandeste sa desfinteze magazinul sa faca un mall ce bine ar fi.
    Totusi sa va spun si despre secon-hand imi mai cumpar haine dar rar.Depinde de unde si din ce tara si daca o cunosc pe vanzatoare sa-mi pastreze hainele cele mai.
    O seara buna

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.