ACCIDENT: S-a urcat pe motor fără cască sau costum de protecţie şi a ajuns direct la spital. Număr cu ghinion – SB 11 LDM (Lovit De Motor)


DSC_3000_resizeAcum că Red Bull Romaniacs s-a terminat, unii sibieni mai cu moţ, doresc să-şi arate şi ei “îndemânarea” pe două roţi. De multe ori, această “îndemânare” se concretizează prin depăşiri riscante şi motoare turate la maxim pe străzile din Sibiu. Că doar pelea mea, am motor de viteză, cum să merg eu cu 50 km/h, că-l gripez! Aşa că nu ţin cont de unghiul mort, de neîndemânarea unor şoferi sau de trecerile de pietoni. Prin urmare, îi găsim mai mereu întinşi pe asfalt, cu măruntaiele în mâini. Atunci când lucrurile sunt nasoale, iasă în stradă şi cer respect în trafic, respect ce l-au primit din partea mea atunci când am fost la volan. Afară este cald şi bine, iar pe motor e bucurie, să vorbim puţin în rime. Asta nu înseamnă că dacă îţi pui o cască-n cap şi un minim de costum de protecţie, toate gagicile or să râdă de tine. Din contră, pari şi tu mai musculos.

Accident moto 8 Iulie

Un accident s-a produs ieri, 8 Iulie, lângă strada Octavian Goga , aproape de Centrul de Afaceri Sibiu. Aşa cum am exemplificat mai sus, şoferul moto era îmbrăcat sumar şi fără cască.  Atât autoturismul cât și motocicletă au suferit avarii considerabile.  

„În jurul orei 17 la intersecţia străzilor N. Olahus – O. Goga. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: B. Sorin (25 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), în timp ce conducea o motocicletă s-a angajat depăşirea neregulamentară a unui autoturism care era angajat regulamentar în efectuarea virajului la stânga pe strada Octavian Goga, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului ambii conducători au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fără a fi internați. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.”  se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Poliția Sibiu
  
„Pacienții au fost diagnosticați cu multiple contuzii dar starea lor nu a fost gravă. Nu au rămasă internați; au plecat cu recomandări. ” a declarat  Decebal Todarita, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Sibiu

Un picior pentru motocicliști, celălalt pentru șoferi 

Chiar nu vreau și nici nu e moral să dau în motocicliști cu ambele picioare, așa că în următoarele rânduri, vorbesc puțin și despre șoferi.  Și noi, șoferii, călcăm pedală de accelerație, încurajați de toate sistemele de siguranță deținute de mașină. Ce se poate întâmplă atunci când ai cel mai performant sistem de frânare sau nu știu câte airbaguri? Ei bine, MULTE. Însă ne place să ne mințim singuri, că nimic nu ne poate atinge. La pietoni nu dăm prioritate, la motocicliști nici atât, că doar ei se pot strecură pe oriunde. Oglinzile retrovizoare sunt pentru unii șoferi, simple accesorii inutile. Claxonul este însă sfânt, mai bun decât o sirenă de poliție, el garantând trecerea ta printre alte mașini, motociclete și chiar pietoni, LIKE A BOSS.  Tragem linie și vedem că nu doar motocicliștii sunt vinovați pentru accidentele rutiere.

VEZI GALERIA FOTO
 

4 gânduri despre „ACCIDENT: S-a urcat pe motor fără cască sau costum de protecţie şi a ajuns direct la spital. Număr cu ghinion – SB 11 LDM (Lovit De Motor)

  1. Acest „babuin” nu este motociclist. Costumul de motociclist nu este accesoriu. Pe o motocicleta nu te urci pentru a-ti arata muschii sau pentru a fi cu pletele in vant. Imi pare rau pentru soferul masinii, pentru masina si pentru motocicleta. „Babuinul” o va pati data viitoare pentru ca daca s-a urcat fara casca pe motocicleta, e clar ca nu are nimic in cap, deci o va face din nou.

    Apreciază

  2. ma mir ca nu a patit-o mai demult…in fiecare zi il vad fara casca, cu tricou si pantaloni scurti, ambaland motorul la maxim(zgomot puternic..toba modificata…si atat)…uneori cu cate o pitipoanca in spate…scrieti pe google burnete sorin si il vedeti pe motor pe faptas 😉

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.