VIDEO-FOTO: Franţa a câştigat concursul “Miss Diaspora Models International” de la Sibiu. Antonia şi Alex Velea au făcut mega show în Piaţa Mare


DSC_3124_resizeMarea finală a concursului de frumusețe „Miss Models International 2013” a avut loc în această seară în Piața Mare. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis şi celebrul designer Cătălin Botezatu, au fost cele mai importante personalităţi prezente la eveniment.

„ Nu o să jurizez doar după modelul 90-60-90, am să ţin cont şi de atitudine” C. B.

VEZI GALERIA FOTO ŞI MATERIALELE VIDEO ALEX VELEA ŞI ANTONIA

DSC_3510_resizePentru ca frumoasele fete să se poată schimba în linişte, Alex Velea a urcat pe scenă şi a susţinut un super concert. Cu braţele musculoase şi tatuate la vedere, Alex a făcut furori printre sibiene, fiind primit cu sute de aplauze şi fluierături. Artistul a recunoscut câţiva paparazzi de cancan, salutându-i ironic: “Salut X, Salut Z, ies pozele?”

DSC_3679_resize

După o săptămână de antrenamente intense şi şedinţe foto-video obositoare, modelele au răsuflat uşurate după fiecare probă, aşteptând cu nerăbdare rezultatele finale. Juriul a fost format din Cătălin Botezatu, Carmen Negoiță, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Călin Bucur și Delia Lungu.

Locul I – Audrey Bonecker, Miss Franţa
Locul II – Yorka Vukosajjelnik, Miss Serbia
Locul III – Domnita Sajin, Miss Moldova
Ziarul Libertatea a acordat un premiul de popularitate pentru Mihaela Elena Williams, Miss România.

DSC_3809_resizeŞi cum acest eveniment nu se termina aşa brusc, cu pa şi la revedere, Antonia a luat microfonul în mână şi a început să cânte piesele ce au făcut-o celebră. Îmbrăcată extrem de lejer, într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou “Marvel Comics”, artista a cântat piese ca “Marabou”, “Hawaii” sau “Jameia”, mişcându-se energic pe toată suprafaţa scenei.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.