CONCURS: Câștigă o invitație de două persoane, valabilă până la finalul anului 2016, în superbul Complex Național Muzeal Astra


MIHAELA BOGDAN A CÂȘTIGAT INVITAȚIA !!!
LINK EXTRAGERE https://bambuser.com/v/6102734

DSC_9439wtmkPentru că ne pasă de cititorii acestui site, lansăm periodic diferite concursuri interactive. Avem deja o istorie bogată, oferind de-a lungul timpului invitaţii la concerte și premii materiale.
Site-ul FURIOS4YOU NEWS&FUN http://furios4you.com organizează un concurs prin care puteți câștiga o invitație de două persoane, valabilă până la finalul anului 2016, cu care puteți vizita gratuit și ori de câte ori doriți, Complexul Național Muzeal Astra din Sibiu.  Cel mai mare muzeu în aer liber din România și unul dintre cele mai importante din Europa, te așteaptă să-l vizitezi la Sibiu. Mai multe detalii găsiți aici http://www.muzeulastra.ro

Lasǎ un comentariu la acest articol prin care sǎ motivezi de ce vrei sǎ vizitezi Complexul Național Muzeal Astra şi participi automat la extragerea din 15 februarie.

ASIGURĂ-TE CĂ LAŞI O ADRESA VALIDĂ DE E-MAIL

 Cu ajutorul site-ului https://www.random.org , pe data de 15 februarie, o să aflăm numele câștigătorului sau câștigătoarei. Extragerea o să fie transmisă în direct.

57 de gânduri despre „CONCURS: Câștigă o invitație de două persoane, valabilă până la finalul anului 2016, în superbul Complex Național Muzeal Astra

  1. De ce sa vrei Muzeul Astra. ….
    Pentru ca este tradiție
    Pentru ca este istorie
    Pentru ca te reprezintă
    Pentru ca asemeni unui astru, strălucește despre neam și tara, obiceiuri și legăminte, trecut și prezent … în universalitatea lumii…

    Apreciază

  2. Parcul Astra a fost cea mai placuta surpriza a vacantei la Sibiu de anul trecut.
    As vrea sa revin sa vad…cat de mare s-a facut maimutica ce tocmai se nascuse cand am vizitat zona zoo….:),

    Apreciază

  3. As vrea sa vizitez muzeul Astra pentru ca in acea zona peisajele sunt minunate si vreau sa-mi plimb nepototica pe aleile sale ca sa-i povestesc despre traditiile noastre.

    Apreciază

  4. As dori acesta invitatie pentru ca piticul meu adora plimbarile in aer liber cu bicicleta, iar acolo este un loc perfect pentru aceste plimbari 🙂

    Apreciază

  5. Muzeul este un parc imens, un sat adevarat prin care te plimbi si vezi toate caracteristicile satelor romanesti, intr-unul ! Am fost, dar nu am reusit sa vizitez tot..deci vreau sa mai merg…sa explorez muzeul pe indelete!Se intinde pe o suprafata imensa, 96 ha cu 10 km de alei!

    Apreciază

  6. Îmi place să vizitez Muzeul Astra deoarece aici găsesc totdeauna o atmosfera calda și o liniște sufleteasca. Îmi place să vizitez Muzeul Astra deoarece aici se respecta datinile și obiceiurile Satului romanesc. Îmi place sa vizitez Muzeul Astra cu nepoții și să le explic despre istoria satului romanesc. Îmi place duminica sa merg la Sfânta Liturghie de la Biserica din Bezded. Îmi place să merg la toate manifestările organizate de conducerea muzeului. Îmi place sa merg îmbrăcat în costum popular din respect pentru acest muzeu și ma simt mai tânăr! Îmi place sa promovez Muzeul Astra.

    Apreciază

  7. Imi doresc aceasta invitatie pentru a invata cat mai multe lucruri despre noi, pentru ca nu am reusit sa-l vizitez tot, pentru ca as dori sa vin cu nepoatele mele din Canada, ca sa le arat ce inseamna poporul roman si traditia….pentru foarte multe alte motive, sentimentale si nu numai.

    Apreciază

  8. Apreciez foarte mult acest muzeu ! Este o oaza de liniste, de civilizatie , un colt de rai ! Ador sa ma plimb pe aleile sale bine intretinute dupa o zi stresanta de serviciu !

    Apreciază

  9. Vreau sa vizitez muzeul Astra cat mai des pentru ca am 2 copii si mi-e drag sa-i invat despre traditiile noastre, despre obiceiurile noastre. Este locul unde istoria si traditiile poporului roman sunt vii, palpabile si raman sadite in memoria tinerei generatii. Speram ca scoala sa faca mai mult in sensul asta, insa din pacate in 8 ani de zile nu s-a dorit efectuarea unei excursii pana la acest locas de cultura de o exceptionala valoare. Unii tineri nici macar nu stiu ca exista asa ceva atat de aproape de casele lor!

    Apreciază

  10. Imi place acest complex muzeal Astra. Deoarece nu e numai un muzeu ci este mult mai mult. Pe langa tehnicile populare de mai bine de 100 de ani in urma; poti ramane impresionat de viata care au avut-o familiile de diferite etnii din tara noastra, macedoneni famili de la dunare, autonomi si independenti printr-o multitudile de mestesuguri si tehnici populare ce se gasesc in in unele gospodarii din muzeu. Traditiile, costumele populare, casutele, morile, uneltele si asezamintele intr-o forma cat mai autentica ma fascineaza inca din copilarie. Un loc linistit unde te incarci cu energie, unde poti sa te recreezi, poti gusta din bucatele traditionale la hanul din muzeu. Sunt sibianca si imi place sa zic ca e dumbrava noastra minunata.

    Apreciază

  11. As dori sa vizitez Muzeul Astra deoarece este un loc minunat pentru plimbari in aer liber, incarcat de arhitectura traditionala si de asemenea un loc minunat pentru pasionatii de fotografie.

    Apreciază

  12. Sunt pasionat de turism si de calatorii, am terminat si o facultate de profil, visul meu e sa vad lumea, dar pana cand o sa vad lumea mai am multe locuri de vizitat in Romania, spre rusinea mea inca nu am ajuns in Sibiu. Sper ca anul acesta sa ajungs a vizitez Sibiul si frumusetile acestui oras.

    Apreciază

  13. De cativa ani ne-am cumparat abonament familial pentru a vizita muzeul in aer liber. Este foarte frumos, deconectant mai ales cand sunt deschise si casutele. Fiecare anotimp da o atmosfera aparte acestui loc. Sunt deosebite si evenimentele care se desfasoara pe parcursul anului.

    Apreciază

  14. As dori sa vizitez Complexul muzeal Astra pentru ca am auzit multe lucruri frumoase despre el, dar inca nu am ajuns acolo. Sunt interesat de lumea satului si de traditii.

    Apreciază

  15. Doresc sa vizitez acest muzeu,deoarece este ceva foarte frumo,este istoria si traditiile noastre.Merita vazut de toata lumea.Nota +10!!

    Apreciază

  16. Pentru ca nu am fost plecata in 40 de ani de munca in concediu aproape deloc ar fi un prilej extraodinar s-o iau din loc chiar si in ceasul al 12-lea.Pentru mine ar fi oauu…

    Apreciază

  17. intr-o era de mesaje text, jocuri pe calculator, realitate virtuala si un trai anost, ar fi frumos sa experimentez ceva real si original – Complexul National Muzeal ASTRA este cu totul unic datorita proiectelor originale

    Apreciază

  18. Am fost in Sibiu, dar nu stiam de acest muzeu si sunt curios sa il vizitez.pana acum sa fac acest lucru si nici nu stiam de existenta lui

    Apreciază

  19. Mi-as dori sa vizitez acest muzeu pentru ca pot să înţeleg mai bine istoria, civilizaţia, atmosfera locului în care mă aflu; pentru că îmi îmbogăţesc cunoştinţele generale; pentru că pot călători în timp şi spaţiu, aflând despre istoria oamenilor. beatrix_phoenix@yahoo.com

    Apreciază

  20. Frumusetea peisajului, povestile adunate, traditiile si porturile populare pastrate cu sfintenie iar oamenii buni si frumosi ai locului ma fac sa imi doresc cu ardoare sa vad acest muzeu al Romaniei si sa mai descopar o bucata de istorie.
    miry_my@yahoo.com

    Apreciază

  21. Imi doresc foarte tare sa vizitez acest muzeu deoarece intotdeauna l-am admirat, insa niciodata nu am avut ocazia sa il vizitez. Sunt o iubitoare a traditiilor, folclorului romanesc si a naturii, asa ca sunt sigura ca ma voi bucura la maxim de aceasta experienta deosebita si incarcata de energie pozitiva!

    Apreciază

  22. Am citit si am vazut imagini ale acestui muzeu in aer liber si-mi doresc mult sa-l vizitez. In plus mi-as dori sa revad si Sibiul, unul din orasele de suflet.

    Apreciază

  23. As vrea sa vizitez muzeul Astra pentru ca sigur iar placea copilului meu (atelierele pentru copii). In plus zona in care e construit e foarte frumoasa (Dumbrava Sibiului)

    Apreciază

  24. Imi doresc sa vizitez acest complex, deoarece este cea mai cunoscută dintre acestea este Muzeul Civilizației Populare Tradiționale

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.