Husa foto tip conservă redevine la modă!!! Noul model din pleu pur, brevetat la OSIM


Ți-ai cumpărat un aparat foto și nu ai o husă decentă la el? Nici o problemă!!! Îți prezentăm o nouă invenție revoluționară produsă exclusiv la Sibiu. De ce să dai bani pe o husă textilă sau din piele când poți să dai o geană prin podul casei după cutia de cartușe din primul război mondial a bunicului? Așa s-a gândit și inventatorul Pleus Aurelius, care după 2 ani de proiectare și testare, a reușit să dezvolte o husă din pleu pur. Model din pleu pur este brevetat la OSIM și poate fi cumpărat din târgul OBOR. .

„Este ceva revoluționar! Am reușit să topesc cutia veche a bunicului și să o modelez după bunul plac. Am ales un model de conservă tip CONS3593, o conservă foarte populară prin rândul muritorilor de foame. Testele de laborator au fost un real succes, aparatul fiind foarte protejat. Acum lucrez la o cutie mult mai mare, destinată aparatelor DSLR” a declarat Pleus Aurelius, marele inventator

UPDATE: Mai multe huse din pleu pur au fost chemate în service după ce utilizatorii s-au plâns că au găsit mici piese sărite din aparatele foto sau că au carcasa foarte zgâriată.  Ei vor banii înapoi sau cumpărarea unor aparate foto noi.

Răspunsul inventatorului:

„E pe dracu, râdeți de mine? Aparatul este foarte protejat. Imposibil!!!”

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!!!
FullSizeRenderwtmk

FullSizeRender-1wtmkFullSizeRender-2wtmk

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.