VIDEO-FOTO: Continental Automotive Systems a aniversat 10 ani de succes la Sibiu. CEO Oswald Kolb prezent la eveniment


DSC_8010wtmkContinental Automotive System a aniversat Vineri, 23 mai 2014, în Centrul de Informare pentru Turiști din clădirea Primăriei Sibiu, 10 ani de succes pe piață auto din România. Ambasadorul Republicii Federale Germane în România, Werner Hans Lauk, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, rectorul Universității “Lucian Blaga”, prof. dr. Ioan Bondrea au participat la acest eveniment.

Din partea companiei Continental, evenimentul a fost găzduit de către Oswald Kolb, Director General Continental Automotive Systems Sibiu, dr. Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental Romania, Lăcrămioara Dărăban, Manager Resurse Umane Continental Automotive Systems Sibiu și alți membri ai echipei de management.


DSC_8028wtmkDe la o echipă de doar 30 de angajați, în decurs de 10 ani, compania a creat mai mult de 2.800 de locuri de muncă, dintre care 800 pentru ingineri. Au fost construite 4 module de producție și un centru de cercetare și dezvoltare foarte performant.

„Recunosc că dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva că o să ajungem în această situație, l-aș fi crezut mai puțin decât mulți care m-au crezut pe mine atunci când am venit cu conceptul Zonei Industriale Vest. Peste 10000 de familii de sibieni trăiesc de pe urmă Zonei Industriale iar firmă Continental este unul dintre cei mai mari angajatori din zonă.” a declarat Klaus Iohannis, primarul Sibiului 


DSC_8109wtmk“Continental Automotive Systems a fost una dintre primele companii care și-au deschis o afacere în Zona Industrială de Vest din Sibiu, acum 10 ani. În 2014 creștem în continuare volumul de unități produse, dar și activitățile din zona de cercetare și dezvoltare.” spune Oswald Kolb, director general al Continental Automotive Systems Sibiu.

DSC_8050wtmkKlaus Iohannis, primarul Sibiului și Oswald Kolb, directorul general Continental Automotive Systems, au inaugurat expoziția situată în Piață Mare din Sibiu. În labirintul foto au fost arătate procesele de producție, aparatură folosită dar și personalul calificat care creează și testează noi sisteme pentru industria auto din Europa.

DSC_8174wtmkInvitații au fost transportați cu autocarele la sediul Continental Automotive Systems Sibiu unde a fost prezentat printr-o simulare 3D, noul centru Research & Development al companiei. Clădirea este destinată testării în condiții extreme de frig și praf a diferitelor piese auto. Tot aici se vor testa și sistemele de siguranță destinate pasagerilor.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.