VIDEO EXCLUSIV: Un sibian era să moară intoxicat cu fum după ce a uitat mâncarea pe foc şi a adormit. Pompierii au rămas blocaţi în lift!20140128_001852Pompierii au fost chemaţi luni, 27 ianuarie, în jurul orei 23:50, la blocul turn de pe Bulevardul Vasile Milea, acolo unde locatarii etajelor VI şi VII au simţit miros puternic de fum. Echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului extrem de rapid însă localizarea apartamentului buclucaş a durat mai bine de 40 de minute. Într-un final, sibianul uituc a deschis uşa, tuşind şi clătinându-se uşor, lăsând pompierii să se lupte cu fumul gros.

A AVUT ZILE!

Nicuşor lucrează la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu iar greşeala îi putea fi fatală, apartamentul fiind plin de fum iar geamurile erau închise. Dacă vecinii nu sunau la 112 sau dacă pompierii nu-l găseau la timp, finalul era tragic.

Pompierii au rămas blocaţi în lift!

liftConstruit în 1964, blocul e dotat cu două lifturi care au fost doar reparate, fiind înlocuite anumite piese. Pompierii chemaţi la intervenţie au rămas blocaţi în lift, fiind necesară o cheie specială.

“No staţi acolo dacă nu aţi fost cuminţi” a glumit un pompier cu colegii săi

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.