Mesaj pentru România


După zeci de minute petrecute în compania ziarelor Adevărul şi România Liberă, am găsit următorul articol. Articolul se numeşte “Mesaj pentru România” şi este un strigăt de ajutor a unei mame. Nu prea am timp să comentez situaţia. Mă ocup cu decuparea, scanarea şi comentarea interviurilor din aceste ziare. Şi dacă vă gândiţi că monitorizarea pentru licenţă a fost pentru o lună, ia calculaţi câte ziare am de decupat şi scanat:))

3 gânduri despre „Mesaj pentru România

  1. Miza e mult mai mare decât pare în acest acest caz! Eu cred că e doar o altă modalitate de a face reclamă proiectului ” Gold Corporation”. În fond , ce mai contează dacă distrugem Roşia Montană? Banul să iasă că şi aşa suntem pe jos. Să exploateze alţii aurul din Apuseni că noi nu putem fiind prea proşti. Să ne fure alţii tot. Merităm!!! Dar fără poveşti inventate pe post de reclamă!

    Apreciază

    1. corect.banul sa iasa. asta e zicala romanului. dar nu sunt de acord cu afirmatia ta „povesti inventate pe post de reclama”. sunt de acord cu reclama mascata dar cazul este cat se poate de real. stim bine problema ta, ti-ar fi placut ca cineva sa zica ca e o poveste inventata doar ca sa dai examenele oral? so?

      Apreciază

  2. De citeva luni bune Gold Corporation cheltuie o gramada de bani pe publicitate de genul asta.De unde ar putea avea bani amaratii aia de apar in articole si in spoturi radio tv sa duca o asemenea campanie?
    Apropo statul roman primeste 5% din teapa asta.
    Din informatii neoficiale se aude ca tot la Rosia Montana ar fi si cel mai mare zacamant de Wolfram din Europa.Miza reala ar fi asta nu aurul de acolo.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.