Vrei să-ţi cumperi bilete de la automatele Tursib şi nu reuşesti? Iată de ce!


Dacă aceste automate ar avea viaţă, cu siguranţă ele ar fi cele mai triste fiinţe. Şi nu din cauza uzurii normale ci din cauza diferitelor persoane care abuzează de ele prin palme, pumni şi chiar picioare. Vedem că nu trebuie întotdeauna să dăm vina pe Tursib, pe autobuzele lor sau pe şoferii lor. Aici e vorba despre educaţie, despre bunul simţ al fiecărui călător sau viitor călător. De ce să te apuci să loveşti automatul de bilete cu pumnul, să-i bagi tot felul de obiecte care îl blochează sau chiar să-l loveşti cu piciorul. Nu poţi sta liniştit zece minute până când autobuzul soseşte în staţie? Ai prea multă energie? Ai băut o căruţă de energizante? E trist, trist pentru sutele de călători care suferă din cauza ta, a nepăsării tale şi a faptelor tale.

9 gânduri despre „Vrei să-ţi cumperi bilete de la automatele Tursib şi nu reuşesti? Iată de ce!

  1. inseamna ca si la cimitir se intampla …la fel……eu sunt din cisnadie….intr-o dupaamiaza duminicala la ciresica coboram din masina de „rechini” si mergeam spre cimitir de unde „luam” niste bilete, spun „luam” pentru ca imi lua doar banii, si plm bilete ….am sunat la tursib, beeep, biip….am facut o petitiescrisa pe web…nici pana in ziua de astazi nu am primit vreun raspuns…am intrebat cati bani au rezultat pe procesul verbal- in ziua respectiva?!
    …vreau sa fiu un om corect,chiar daca vin cu rechinii ( am propus infintarea PRIMULUI MAXI TAXI sibian,inre cisnadie sibiu, asa doar de evaziune, insa spagarii sunt mai tari,..) in sibiu ma deplasez cu tursibul, si imi cumpar defiecare data bilete, dar ea, societatea sibiana nu ma prea ajuta si pe mine, asa cum A1 ajunge pana la viile sibiului…ma gandesc ca si un A”n” sa vina pana la cisnadie(mai ales ca in vreo cativa ani se vor uni), o statie la ciresica, una la poarta cimitirului, una la sevis, una la gaz, si alta la scoala 1…si gata…returul ..2curse pe ora…OARE CATI BANI ar mai face tursibul!

    imi cer scuze, dar mi am dat si eu oful-)

    cu stima,

    Apreciază

    1. multumesc pentru comentariu.asta e, nu se face nimic pentru cetatean. nu doar automatele de bilete sunt „mancatoare de bani”. si cele de cafea, automatele de lapte sau dulciuri. dupa ce bagi banii primesc o mare teapa. daca suni fie ti se inchide fie primesti un ” scuze o sa remediem”. banii niciodata nu-i mai vezi. in legatura cu traseul sibiu-ciresica, acolo sunt multe afaceri, licitatii si alte aranjamente.

      Apreciază

  2. Un singur cuvant de spus …TIGANI… , ieri unii jucau fotbal in parcul tineretului printre carucioarele de copii( cu toate ca in parc cica e politie comunitara) , iar dupa fotbal sau dezbracat si isi aruncau tricourile umede cu jeg de al lor , ca altceva nu au , printre oameni. Tigani , si atat .

    Apreciază

    1. in primul lucru jurnalistul trebuie sa fie neutru. iar in al doilea rand nu cred ca iti convine sa te iei de 3 bronzati si sa te trezesti cu toata plaja de bronzati pe cap. pentru asta platim politia. sa intervina. nu eu trebuie sa asigur ordinea si linistea publica. alte intrebari?

      Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.