Isteria zilei de 14 Februarie


De ce am pus titlul acesta? Simplu. Pentru că în această zi de 14 toată lumea este isterică . Fiecare fuge de la magazin la magazin să cumpere cel mai mare inel, cea mai mare inimă de pluş sau cel mai mare cadou pentru persoana iubită. Deşi e greu de crezut, majoritatea cadourilor de Valentine`s Day se fac fie din obligaţie fie din ruşine. Dacă în 15 Februarie te  întâlneşti cu prietenii/prietenele la o bere/apă plată cu lămâie şi eşti întrebat/ă “Ce i-ai luat de Valentine`s Day?” pfffff, logic că te simţi naşpa să zici “Păi…..nimic sau păi…..o felicitare”. Nuuu, aici este vorba despre un adevărat concurs de impresionare. Cu cât cadoul este mai mare cu atât lauda este şi mai mare. Astfel mall-urile,magazinele şi paginile de internet care se ocupă cu cadouri pentru îndrăgostiţi sunt luate cu asalt de milioane de oameni. Iată 10 motive pentru care cred că ziua îndrăgostiţilor nu este o sărbătoare aşa importantă. Binenţeles că nu sunt împotriva ei dar nici nu o pot accepta în totalitate.

1-nu e o tradiţie românească deci nu mă identific în ea

2-tot anu nu i-ai luat o floare iar pe 14 casa îţi e grădină

3-dacă tot anu te-ai purtat ca un căcat cu el/ea, ce rost mai are să-i zici pe 14 “te iubesc”

4-de ce să arăţi lumii că îl/o iubeşti făcându-i cea mai frumoasă declaraţie de dragoste dacă nu ai fost în stare să le arăţi acest lucru în fiecare zi

5-un te iubesc forţat de gura lumii e fix pix, mai bine îi zici în şoaptă dar sincer

6-pe 14 e cea mai mare concurenţă, nici chiar marile companii nu au problema aceasta

7-este sărbătoarea cea mai comercială din an, sute de cumpărături şi zeci de lei aruncaţi pe 2 flori. asta din cauza mega preţurilor impuse de vânzători.

8-toţi băieţii/fetele  cred că-l vor găsi pe făt frumos/zâna cea frumoasă pe data de 14

9-de valentine`s day sunt cele mai multe eşecuri în dragoste pe plan mondial. Adică, te iubesc te iubesc pac pac în pat şi dimineaţa….aaaa, scuze, era doar o aventură

10-internetul este asaltat cu miliarde  de căutări gen: ziua îndrăgostitilor, valentine`s day,cadouri te iubesc, te iubesc, cadoul ideal,persoana iubită, lumânări romantice, cină romantică, restaurant de fiţe etc, dar niciodată cuvintele: cultură, gramatică,limba română,vorbesc corect,citesc o carte, mă documentez, învăţ ceva util, cum scap de boala cocalarilor, cum scap de boala piţipoancelor sau biblia.

2 gânduri despre „Isteria zilei de 14 Februarie

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.