Vezi live-video cum luna se apropie de Pământ începând cu ora 21:00


LIVE ECLIPSA DE LUNĂ DIN DATA DE 15 IUNIE 2011http://www.astrocluj.ro/andromedalive.html

Vezi alte filmări ale lunii: http://www.oradesibiu.ro/2011/03/19/vezi-live-video-cum-luna-se-apropie-de-pamant-la-sibiu-in-direct-de-la-ora-21-00/

Am pus două playere cu luna filmată.Momentan cerul este noros şi impiedică realizarea transmisiei live. Voi reveni cu noi informaţii.

Lume lume mare ştire. Pe data de 19 Martie 2011 Luna va fi cel mai aproape de Pământ iar acest lucru poate crea mari dezastre naturale. Cutremure,erupţii vulcanice sau furtuni puternice vor putea fi prezente în această noapte pe tot globul. Mai mulţi cercetători au afirmat că din cauza unei atracţii mai mari a Lunii faţă de Pământ, ar putea modifica structura Globului Pământeasc. Diverse plăci tectonice s-ar putea mişca devastând Tera.

LIVE AICI

http://www.oradesibiu.ro/2011/03/19/vezi-live-video-cum-luna-se-apropie-de-pamant-la-sibiu-in-direct-de-la-ora-21-00/

36 de gânduri despre „Vezi live-video cum luna se apropie de Pământ începând cu ora 21:00

  1. Părăsit încă de la naştere
    Mihai Caldararu
    Încă de când a văzut lumina zilei, Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală. De la vârsta de şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente: «La 15 ani am fost mutat la centrul de plasament numărul 2 «Casa Speranţei», unde primeam bătaie seara de la nişte indivizi mai mari. De atunci am rămas cu sechele».

    Şcoala populară de artă

    După ce a terminat Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, pe care a absolvit-o cu nota 9, a urmat şi Şcoala populară de Artă, unde a obţinut un certificat de la OSIM, pentru solist vocal. La 18 ani a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: «Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine. Înregistrările le-am putut finaliza chiar de Sfintele Sărbători de Paşte». 0724713999

    Apreciază

  2. –NOU– VA TOCITI NERVII PENTRU NIMICA TOATA? ACEST NUMAR DE TELEFON. 0741455320. I-L SCRIETI PE GOOGLE SI AJUNGETI FOARTE USOR LA TOATE TIPURILE DE ANTENE SATELIT PLUS INDICATIILE UTILE NECESARE. OFERIM CONSULTANTA GRATUIT CU MARE RABDARE.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.