Cum să faci rău unei persoane? Simplu, lipeşti anunţuri false prin Sibiu


Este cazul unei studente la psihologie din Sibiu care s-a trezit asaltată cu sute de telefoane din partea unor domni dornici de aventuri. Persoana care a dorit să îi terfelească imaginea acestei domnişoare a lipit unul sau mai multe afişe cu următorul text: “BRUNETĂ SEXY 21 ANI, CAUT BĂRBAŢI DORNICI DE DISTRACŢII. ORICE E POSIBIL. SUNAŢI! NU VETI REGRETA! SATISFACŢII GARANTATE!”

Binenţeles că se vedea din cosmos că anunţul era fals tocmai prin faptul că avea trecute patru numere de contact, dintre care două de fix şi două de mobil. Nici un om întreg sau gol la minte nu şi-ar trece patru numere de contact. Şi-ar trece cel mult un numar de prepay pe care să nu-l ştie nimeni cunoscut. Din primele verificări am aflat că numerele de telefon corespundeau persoanei respective. Apoi alt element ciudat dar important era trecut pe afiş. Acest element atesta din nou că anunţul este fals. Numele complet al victimei era scris cu majuscule tocmai pentru ca oricine îl citeşte să o recunoască şi chiar să o găsească pe facebook.Deşi am sunat pe acele numere de telefon, nimeni nu a răspuns. Din motive de securitate şi bun simţ nu voi divulga identitatea victimei.

Publicitate

5 gânduri despre „Cum să faci rău unei persoane? Simplu, lipeşti anunţuri false prin Sibiu

  1. doamne fereste ce oameni prosti!!! daca o gasea pe fata asta vreun domn dornic de aventuri scapat de la casa de nebuni si o urmarea si o teroriza… nu ne gandim la consecnte numa da-i inainte ca boul cu capu-n gard…

    Apreciază

  2. Ce idioti … fara cuvinte , pe cand un articol si depsre cainii astia din oras, azi am primit o stampila de la unul , maine ma duc la spital sa vedem cu ce vaccin ma trateaza astia , sper sa fie gratuit.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.