Sibienii au realizat cel mai mare dans „Harlem Shake” din România


Mai bine de două sute de persoane au fost prezente în Piaţa Mare din Sibiu pentru a dansa pe melodia devenită VIRAL peste noapte. Tinerii dotaţi cu măşti şi costume ciudate, au dansat demenţial mai bine de jumătate de oră.

FURIOS4YOU NEWS&FUN a transmis în direct principalele momente ale evenimentului iar clipul postat pe site a depăşit câteva mii de vizualizări şi zeci de comentarii în doar câteva ore. Agenţia de presă Mediafax , site-ul ProTV şi ziarele online Gândul /Rondul de Sibiu au preluat filmarea noastră.

FURIOS4YOU NEWS&FUN acuză FUSION SIBIU de concurenţă neloială şi încălcarea dreptului la liberă exprimare

https://furios4you.com/2013/03/05/furios4you-newsfun-acuza-fusion-sibiu-de-concurenta-neloiala-si-incalcarea-dreptului-la-libera-exprimare/

37499 views and counting…….


IMG_20130223_150234

3 gânduri despre „Sibienii au realizat cel mai mare dans „Harlem Shake” din România

  1. raspund cam tarziu acestei filmari postate legal de furios4you.FUSION sincer sa fiu numele asta l-am auzit candva demult,dar ura si invidia pe care o aveti voi (FUSION) fata de Furios4you e mare rau de tot!!!Fiti si voi mai activi si incercati sa va faceti materiale unice si cu mii de accesari,atunci veti avea dreptu de a comenta si de a contesta pe altii!!!SUCCES:))

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.