Dj Project şi Voltaj au făcut senzaţie la noaptea preţurilor mici SIBIU. Cătălin Dezbrăcatu a dat premii cumpărătorilor


Lume, lume…..mare nebunie la Sibiu!!! Marile magazine au organizat Sâmbătă, 17 Noiembrie, noaptea preţurilor mici, venind în întâmpinarea clienţilor cu reduceri de până la 70%. Începând cu ora 18 magazinele au fost luate cu asalt de clienţi, căutând în special haine de sezon, la preţuri foarte mici. Mai mult, oamenii au fost aşteptaţi cu tot felul de delicatese, fântâni de ciocolată, fructe şi îngheţată.Surprizele nu s-au oprit aici, la eveniment fiind invitate două trupe de top, Dj Project şi Voltaj.


Trupa Dj Project a urcat pe scenă în jurul orei 22:00, făcându-i pe fani să urle de bucurie. Adela Popescu, solista trupei, a deschis concertul cu o piesă în exclusivitate, invitând publicul la dans. Mai mult, Adela a ales patru fete din public şi le-a supus unei probe vocale. Publicul a fost însă cel care a decis cine rămâne pe scenă alături de artistă.
Şi pentru că din nou, surprizele se ţin scai de publicul sibian, trupa Voltaj a urcat în jurul orei 00:00 pe scenă, salutând publicul sibian.

“Wow, ce public frumos este aici, aşa cum doar la Sibiu putem vedea” a exclamat artistul.

Dacă trupa Dj Project a oferit gratuit cd-uri cu muzică, Voltaj le-a pus agresiv în vânzare, oferind ochelari şi cd-uri la un preţ puţin cam mare. Totuşi distracţia a fost maximă, publicul cântând în rând cu artistul. Piese ca “Tânăr vreau mereu să fiu”, “Dă vina pe Voltaj”, “De mâine” sau “Lumea e a mea” au răsunat în difuzoarele din Shopping City.

VEZI GALERIA FOTO

6 gânduri despre „Dj Project şi Voltaj au făcut senzaţie la noaptea preţurilor mici SIBIU. Cătălin Dezbrăcatu a dat premii cumpărătorilor

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.