Pe principiul “las că merge şi aşa”, magazinul BILLA de pe Bălcescu ne irită acustic


De mai bine de o lună, uşa magazinului Billa de pe Bălcescu este defectă, deranjând acustic trecătorii şi cumpărătorii. Şi cum pe acea uşă, intră şi ies sute de clienţi pe oră, putem deduce numărul “zgârieturilor ” enervante ale uşii. Deşi clienţii atenţionează personalul magazinului, fiind martor la mini-revolte de cel puţin cinci or, conducerea magazinului fie nu ştie despre problemă fie nu vrea să ştie.Aşa că nu avem ce face dragi trecători şi cumpărători, suntem buni doar să plătim cumpărăturile şi să suportăm “scremetele” uşii. Pe principiul “las că merge şi aşa”,zicală made în Românica, magazinul îşi vede frumuşel de treabă. După ce am filmat câteva intrări/ieşiri din magazinul Billa, nu am mai rezistat şi am plecat. Nu, nu din cauza frigului ci din cauza sunetului asurzitor. Iată cum a confirmat o angajată a magazinului, perioada lungă de timp a defecţiunii.

Jurnalist: Aoleu, ce urât face uşa. Nu vă înnebuneşte toată ziua?

Casieră: Ne-am obişnuit.

Jurnalist: Înseamnă că e de multă vreme problema. De ce nu o rezolvaţi?

Casieră: Brrrrr brrrrr (borboroseşte ceva de parcă s-ar ascunde de cineva)

Jurnalist: Înseamnă că trebuie să ne obişnuim şi noi cu uşa.

Casieră: Păi la 2 secunde cât staţi pe aicia (oftând de parcă cine ştie ce socoteală mare i-am cerut)

Jurnalist: Bine, la revedere

Deci iată mega sfatul extra util dat de furios4you: “Clienţi şi trecători, pentru alea 2 secunde cât treceţi prin faţa magazinului sau prin faţa casei de marcat, acoperiţi-vă urechiuşele cu mega căşti.”

6 gânduri despre „Pe principiul “las că merge şi aşa”, magazinul BILLA de pe Bălcescu ne irită acustic

  1. nu stiu de ce te mira chestia asta.magazinele billa s-au transformat in alimentare de cartier .a apus vremea aia cand erau singurele supermarket-uri care detineau monopolul prin marile orase.mereu ma intreb cum de mai rezista magazinele astea.

    Apreciază

  2. Chiar nu inteleg care este marea tragedie ca scartaie o usa de magazin. La autobuz nu te deranjeaja ca se deschid usile prea repede??? Sau scartaitul usii tale de la baie (daca ai) sau cea de la intrarea in adapost?

    Apreciază

      1. Crezi ca ar fi o solutie sa se schimbe toate usile cu perdele? La cort merge, dar la case, cladiri, etc. ???

        Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.