4 gânduri despre „Pocus pocus curcubeus

  1. Cautam pe google poze din Blaj si am ajung pe blogul tau, si nu ma pot abtine sa nu las un comment.

    Sincer, mi se pare jalnic. Nu am nimic cu tine desigur, dar ma infunda rasul cu fiecare post pe care-l parcurgeam in fuga.
    Nici nu stiu de unde sa incep. Prima data, denumirea blogului… „furios4you”? Really??? Hai sa zicem ca trecem peste faptul ca e penibila constructia (termenele alea pur si simplu nu merg impreuna, e lipsit de sens, deasemenea stereotipul „4you” adaugat aiurea da dovada de lipsa totala de imaginatie), insa denumirea corecta in limba engleza este „furious”.
    Pozele sunt de o slaba calitate, as pune poze de genul asta daca ar fi importante pentru prezentarea continutului, nu pentru valoarea lor „artistica”. Care nici nu exista defapt, chiar facand abstractie de calitatea slaba. Pozele sunt „default”, nu exprima nimic, ia orice om de pe strada si pune-i un aparat in mana si pozele astea o sa ti le faca (sau mai expresive, daca are o farama de talent). Ca sa nu mai vorbesc de watermark-ul tau :)) trantit in mijlocul pozelor… arata ca dracu`. Be serious, furious, cine ar vrea sa fure pozele astea? Waai….

    Nah, ma opresc aici, m-am plictisit. Sper sa nu te superi pe mine si sa gasesti comentariul meu constructiv.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.