Bătrânotech -Photo session


copyright furios4you
copyright furios4you

Mă aflam în afara orelor de serviciu și mă plimbam liniștit cu prietena prin părculeţ. Printre sute de flori și zeci de copii era și o bătrânică, posesoare de telefon mobil cu cameră foto de X megapixeri, care îi făcea nepoatei sale poze pentru „hai încă cinci” (hi5) sau „faţă de bucă” (facebook). Femeia a fost la viaţa ei sigur fotograf pentru că prea bune indicaţii dădea: „Mai la stânga, mai la dreapta, capul mai pe spate puţin”. Scot aparatul și mă apuc de pozat și curios bătrânica nu era deranjată deloc de prezenţa și intenţia mea. Asta mă face să cred că pe lângă meseria de fotograf era și model pe cine știe ce cărţi cu Ceașcă sau Co2-ista. După ce „și-a tras nepoata-n cardu de memorie” (a făcut poza) au plecat liniștite către arena de joacă. Tot mai mulţi oameni bătrâni au telefon mobil ceea ce este un lucru bun, nevoia de comunicare nu are vârstă.

copyright furios4you
copyright furios4you

7 gânduri despre „Bătrânotech -Photo session

  1. fata de buca.. da, haios mod de a spune: business cu o cifra de afaceri undeva la 900 milioane de dolari.
    P.S. Toti aveti profile pe fata de buca, cu poze care mai de care mai ofensatoare asa ca.. joc de glezne.

    Apreciază

  2. Tinerii se plang ca batranii sunt depasiti de timp.Atunci cand exista si oameni ce vor swa se adapteze la vremuri fac misto de ei.Daca vrei sa continui in nota ironica marca Dan Buzdugan atunci o sa iti spun ca femeile pot deveni fotomodele la orice varsta…. Poate relansezi emisiunea Model 50+…

    Apreciază

  3. Hehe pai ce numai astia tineri au voie cu tehnologia? Bv,felicitarile mele persoanelor in varsta care invata sa o foloseasca indiferent in ce consta ea.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.