BREAKING NEWS: Trei persoane au fost înjunghiate de un om al străzii pe Calea Dumbravii din SibiubreakingTrei persoane au fost înjunghiate în jurul orei 19 pe Calea Dumbravii din Sibiu, de către un om al străzii. În vârstă de 47 de ani, domiciliat în Vâlcea, cu posibile probleme psihice, omul a înjunghiat o femeie care cobora în stația de autobuz, după care a fugit spre un taxiu unde l-a rănit pe șofer și pe încă o pasageră. Atacatorul a fost imobilizat și predat poliției.

Două femei au fost transportate la spital

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu au fost transportate cele două femei (20 și 28 de ani) care au primit ajutor de specialitate. Din primele informații, tinere sunt conștiente și nu prezintă răni care să le pună viața în pericol. Șoferul taxiului nu a fost transportat la spital iar momentan nu se cunoaște starea lui.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care acest atac a avut loc și să decidă în urma unui control de specialitate dacă omul străzii a avut sau nu discernământ atunci când a ales să rănească persoane nevinovate.

„La Unitatea de Primiri Urgente au fost aduse doua paciente de aproximativ 20 și 28 de ani. Acestea au fost investigate de către personalul medical și diagnosticate cu plagă înjunghiată în regiunea toracică posterioară, fără penetrare pulmonară. Pacientele sunt stabile hemodinamic, starea lor nu este gravă și nu este nevoie de internare, astfel că acestea vor pleca cu recomandări. ” a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvând al Spitalului Județean din Sibiu

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.