VIDEO-FOTO: Un urs a hoinărit mai bine de 3 ore pe străzile din Sibiu. Vânătorii l-au încercuit și l-au împușcat mortaldsc_6792wtmkÎn această dimineață în jurul orei 5:20, un sibian a anunțat prin serviciul de urgență 112, prezența unui urs de talie medie, liber pe străzile din Sibiu. Ursul a fost văzut prima dată în zona hotelului Ibis iar trupe mixte formate din polițiști și jandarmi au pornit în căutarea lui. La un moment dat, ursul s-a cățărat pe acoperișul unei case și s-a plimbat minute-n șir.

dsc_6830wtmkDupă mai bine de 3 ore, timp în care l-au fugărit prin jumătate de oraș, polițiștii l-au încolțit pe strada Lungă în curtea sediului Pamira Prod, unde l-au împușcat mortal, pentru că reprezenta un pericol public. Ursul cântărește în jur de 150 de kilograme și ar avea undeva la 2 ani. Din primele informații, animalul nu ar proveni din pădure ci este posibil ca un sibian să-l fi crescut.

„Am auzit lumea vorbind și ne-am panicat și noi. Striga poliția: „Intrați în curte, nu stați pe afară” și ne-am speriat, vă dați seama. L-am văzut pe coama casei și se plimba pe acolo, acum nu știu unde s-a dus. Sunt oameni și copii care merg la lucru sau la școală, vă dați seama că este un pericol” a declarat o femeie ce locuiește în apropierea zonei unde ursul a fost văzut pentru prima dată

 

POLIȚIA ȘI PREFECTURA SE „JOACĂ CU PISICA”

dsc_6846wtmkCele două instituții se învinovățesc una pe cealaltă pentru decizia de a împușca mortal ursul care s-a plimbat mai bine de 3 ore pe străzile din Sibiu.Nimeni nu vrea să recunoască cine și de ce a dat ordinul de tragere și mai ales de ce nu s-a insistat mai mult pe tranchilizante. Surse anonime spun că prefectul Sibiului, Cristian Roman, ar fi strigat : „Trage” și „Împușcă-l”.

Un gând despre „VIDEO-FOTO: Un urs a hoinărit mai bine de 3 ore pe străzile din Sibiu. Vânătorii l-au încercuit și l-au împușcat mortal

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.