CONCURS Media Music Awards: Te trimitem mai aproape de artiștii tăi preferați!!! Patru cititori fideli vor avea acces la „GOLDEN RING”!!!


Marin Veronica Marina, Daniel, Fisca Mihaela si Denisa Ana Maria merg la „GOLDEN RING” la Media Music Awards 2016

mma kiss_tvr

tricouSite-ul http://furios4you.com organizează un concurs prin care trimite patru cititori fideli la gala premiilor muzicale Media Music Awards  (15 septembrie 2016), zona „GOLDEN RING”.

Lasă un comentariu la acest articol prin care să ne transmiți numele unui artist sau al unei artiste de care îți place și intri automat în mare extragere din data de 10 septembrie, ora 15:00.

ASIGURĂ-TE CĂ LAŞI O ADRESĂ VALIDĂ DE E-MAIL ȘI TE CONTACTĂM NOI!!! 

Pentru că ne pasă de cititorii acestui site, lansăm periodic diferite concursuri interactive. Avem deja o istorie bogată, oferind de-a lungul timpului invitaţii la concerte și alte premii.

143 de gânduri despre „CONCURS Media Music Awards: Te trimitem mai aproape de artiștii tăi preferați!!! Patru cititori fideli vor avea acces la „GOLDEN RING”!!!

  1. „Da, uite, sunt beata”, pentru ca nu stiu ” ce are ea” si imi amintesc doar „cum ne noi” sau „gura ta”, cand pe jos erau doar ” inimi desenate” iar noi zburam „pe aripi de vant” iar eu eram „atat de fericita” si dragostea mea era „doar pentru tine”!!!! Cate hit-uri scoase pe banda rulanta de catre Delia din tara ” Deliria”. As fi pur si simplu incantata sa pot sta mai aproape de aceasta Nebuno-minunato-superbo-fantastica Delia!!!

    Apreciază

  2. Faceti un spectacol extraordinar , sunteti niste oamnenii minunatii ! Asi dori tare mult sa o pot vedea pe andra ar fi minunat ! Va multumesc

    Apreciază

  3. Faydee e artistul meu preferat. Il plac pentru muzica lui, pentru bucuria lui de a interactiona cu fanii, interesul pentru binele acestora, creativitatea lui si energia de pe scena.

    Apreciază

  4. „Inimi desenate pe asfalt,, m-au facut sa zbor „ Pe arpi de vant,, catre Delia, artista mea preferata. „Ce are ea,, de ne fura mintile si ma face „Atat de fericita,, iar dragostea mea este „Numai pentru tine,, Delia. „ Gura ta,, imi incanta urechile, iar de fiecare data cand ma intrerupe de pe youtube ii spun „Da mama,,

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.