VIDEO-FOTO: Om al străzii, bătut cu pietre și bâte de către doi copii. Trecătorii nu au intervenit !!!


DSC_8258wtmk Scene desprinse parcă dintr-un film de război, așa s-a văzut conflictul dintre un om al străzii și doi copii puși pe joacă/bătaie. În dimineața zilei de 5 Iulie, în jurul orei 5:20, doi copii au șicanat și lovit fără milă, un om al străzii care dormea în fața magazinului Profi din cartierul Cedonia din Sibiu. Sticle, pietre și bâte au zburat milimetric pe lângă vitrinele magazinelor.

Nici mașinile parcate nu au fost în siguranță, pietre mari zburând printre ele.

Spiritul civic, 0 (zero). Nici un trecător nu a intervenit, fie și cu-n apel la poliție !!! 

spirit civicwtmkConflictul care a durat mai bine de jumătate de oră, cu momente mai mult sau mai puțin active, a implicat involuntar și câțiva trecători care mergeau la serviciu. Deși omul străzii le-a cerut ajutorul, oamenii și-au continuat nepăsători drumul. Pe lângă faptul că nu au intervenit, hai să zicem că de frică, nici nu s-au obosit să sune la poliție.

Poliția Locală a ajuns în 10 minute de la apel dar a plecat după 30 de secunde 

DSC_8270wtmk

Ora 5:52 – Suntem redirecționați către dispecerul Poliției Locale din Sibiu, unde un domn ne preia solicitarea. A fost perfect informat despre situație, măcar atât știm și noi, să dăm detalii 😀 . Printre altele, am zis: altercație, pietre, sticle, geamuri și mașini. Un echipaj al Poliției Locale și-a făcut apariția după 10 minute, pe ceas. L-au mai găsit doar pe omul străzii, lovit și supărat. După nici 30 de secunde, fără a se da măcar jos mașină, fără a verifica eventualele pagube ale altercației (dacă sunt geamuri sparte, mașini avariate –  la secundele 0:35 până la 0:40, se poate observa cum este aruncată o piatră peste o mașină) sau de a solicita sprijinul unei ambulanțe, echipajul PLEACĂ. DA, chiar și un om al străzii, cât de enervant ni s-ar părea câteodată, are drepturi ca și noi.

2 gânduri despre „VIDEO-FOTO: Om al străzii, bătut cu pietre și bâte de către doi copii. Trecătorii nu au intervenit !!!

  1. Ce pot sa spun ca RUSINE ce se poate intampla ,iar POLITIA nu stie sa si faca treaba in 10 mim unde erau la cafea :)) astepta sa moara omu si apoi ajung cum e posibil asa ceva ?ROMANIA TREZESTETE

    Apreciază

  2. Pai da..nimeni nu le poate face nimic gunoaielor fara suflet pentru ca sunt minori…aia nico nu merita sa vada lumina zilei la cat de rai si nenorociti sunt..se nasc cu ura in suflet..or fi si exceptii..mai rar asa

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.