VIDEO-FOTO: Cele mai bune echipaje de prim ajutor și descarcerare din țară se întrec la SibiuDSC_7783wtmkInspectoratul pentru Situații de Urgență CPT. Dumitru Croitoru din Sibiu, organizează zile acestea etapa zonală a competiției naționale de descarcerare și acordare de prim ajutor calificat. La eveniment participă cele mai bune echipaje SMURD ale județelor Sibiu, Mureș, Brașov, Covasna și Harghita. Munca în echipă și rapiditatea sunt elemente cheie în reușita fiecărei misiuni.

„Competiția cuprinde două probe practice, este vorba despre descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat. Fiecare echipaj este format din 7 pompieri paramedici care trebuie să dovedească sub presiunea timpului, abilitățile pe care le-au acumulat. Cei mai buni pompieri paramedici vor merge mai departe la etapa națională a acestei competiții.” a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Cei care au lipsit de la competiția de astăzi, 29 iunie, mai au o șansă. Mâine, 30 iunie, începând cu orele 13, pot revedea o parte din exercițiile executate în parcarea KFC.


VEZI GALERIA FOTO

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.