Şofer din întâmplare: Șmecher din VÂLCEA, la un pas să lovească pietonii cu BMW-ul !!!


UPDATE1 – „FOSTUL” PROPRIETAR REACȚIONEAZĂ

Am fost contactați de Matei, fostul proprietar al BMW-ului. Acesta ne-a declarat că a vândut mașina de o săptămână iar noul proprietar urmează să o înmatriculeze pe numele său.

„Eu am vândut mașina săptămâna trecută iar noul proprietar urmează să o înmatriculeze. Am luat legătura cu el și mă duc astăzi să ridic acele numere. Nu sunt de acord cu astfel de comportamente în trafic și cred că trebuie să existe respect în trafic.” a declarat Matei ca replică la articolului publicat.

UPDATE 2 – IPJ SIBIU: „Nu pot fi aplicate sancțiuni contravenționale”

Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Sibiu a oferit pentru site-ului http://www.furios4you.com o poziție oficială cu privire la imaginile video publicate.

„Imaginile difuzate au fost vizualizate de polițiștii Biroului Rutier Sibiu, conducătorul auto urmând a fi identificat și invitat la sediul Poliției.
Conform prevederilor legale în vigoare, respectiv art. 109 din OUG 195/2002, constatarea contravențiilor se face direct de către polițistul rutier și/său cu ajutorul unor mijloace tehnice specifice sau omologate.
Din păcate, pe baza imaginlor surprinse de cetățeni nu pot fi aplicate sancțiuni contravenționale.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Screen Shot 2016-05-31 at 22.05.48Utilizatorul de YouTube, mariusica113, deja celebru pentru clipurile din trafic, a înregistrat pe Calea Victoriei, lângă căminul studențesc nr. 2, un șmecher din Vâlcea care nu acorda prioritate pietoniilor angajați legal în traversare, pe trecerea de pietoni. Din clipul video se poate distinge numărul de înmatriculare VL  36 MAT.

Numărul este atașat unui BMW de fițe, posibil scutit de la anumite reguli de circulație. Am cerut Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu o poziție oficială cu privire la acest act de nesimțire și cine știe, poate se autosesizează și îl transformă în pieton.

Revenim cu informații !!!

Un gând despre „Şofer din întâmplare: Șmecher din VÂLCEA, la un pas să lovească pietonii cu BMW-ul !!!

  1. Este baiatul sefului de la cadre din valcea…********************.Este si el „jmecher” pe spatele tatalui sau. Politia nu ii va face nimic datorita functiei taticului.va scrie un valcean nejmecher din sibiu.;)

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.