VIDEO: Planul de Mobilitate Urbană Durabilă de la SIBIU – 250.000 de euro, somn de voie, citire mecanică de pe slide, bâlbe și emoții


DSC_6912wtmkSibienii au fost invitați marți, începând cu ora 18:30, la sediul Primăriei Sibiu pentru a discuta despre Planul de Mobilitate Urbană Durabilă. Bugetul alocat acestui studiu este de 250.000 de euro (aproximativ 1.100.000 lei) și eram foarte curios să văd cum o să fie prezentat. Ei bine, personal am fost dezamăgit de prestația echipei alese (SC METROUL SA BUCUREȘTI).

La suma aceasta, eu veneam cu o adevărată echipă tehnică. Să nu ai un amărât de pointer laser pentru prezentările Power Point, să dai elegant next slide și să indici informațiile importante, mi se pare o treabă fușerită.

Doamna Ana Maria Ciobică, expert transport METROUL SA, a avut o prezentare Power Point de pe care a citit mecanic. S-a mai încurcat, bâlbâit pe ici colo dar a reușit să ajungă la ultimul slide. Ca să vă dați seama cât de atractivă a fost prezentarea, dați click pe video-ul de mai jos. Aaaa, era să uit ! Atunci când te arunci cu capul într-un proiect public, într-un oraș străin ție, este musai să cunoști numele primarului și numele operatorului de transport în comun. Le notezi eventual în palmă! Nu merge cu „Doamna …..aaaaa…..primar” !

Să nu ratați momentul de la 00:55 :)) 

„Dacă ne întrebăm de ce avem nevoie de un Plan de Mobilitate, eu aș da două răspunsuri: pentru accesarea de fonduri europene și pentru că a devenit o necesitate vitală pentru orașul nostru. Observăm vizibil că orașul s-a dezvoltat, a crescut și astfel apar o serie de probleme în calitatea vieții din orașul nostru. Deci trebuie găsite soluții pentru fluidizarea traficului și pentru a permite accesul transportului în comun în cartierele noi create. ” a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor

DSC_6949wtmkSibienii veniți la prezentarea Planului de Mobilitate Durabilă, au exemplificat mai multe probleme cu care pietonii și șoferii se confruntă de ani de zile. Vor trotuare libere, fără mașini parcate aiurea, parcări, respect pe pistele de biciclete, revenirea la două sensuri pe Calea Dumbrăvii, mai multe spații verzi pe lângă marile artere rutiere și o semaforizare mai eficientă.

4 gânduri despre „VIDEO: Planul de Mobilitate Urbană Durabilă de la SIBIU – 250.000 de euro, somn de voie, citire mecanică de pe slide, bâlbe și emoții

  1. pai ar trebui extins Puz -ul si Pug-ul sa se extinda si spre zona viile sibiului sau sura mare de ce nu are nimeni interes si da ce conducerea primariei nu vrea sa se faca nimic in acest sens.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.