ORA 13:00 – TRANSMITEM ÎN DIRECT PLIMBAREA DIN FAȚA I.P.J BRAȘOV. Susținem polițistul Marian Godină !


CLICK PENTRU A DESCHIDE PLAYERUL

LINK DE REZERVĂ (CLICK)

UPDATE ora 14:30: La evenimentul organizat pe Facebook și la care peste 1000 de oameni au apăsat butonul de „going” s-a concretizat prin prezența timidă a aproximativ 60-70 de persoane. Cei prezenți fac parte din Sindicatul Național al Agenților de Poliție dar și din dispozitivele active ale Poliției Române. Lucrul cel mai dezamăgitor despre care s-a vorbit atât printre rândurile participanților cât și între colegii din mass-media, a fost faptul că polițistul Marian Godină nu a venit la eveniment, motivând printr-o postare alegerea făcută.

„Deoarece miercuri are loc lansarea cărții, am decis să nu particip azi la mitingul organizat la Brașov pentru a nu se interpreta că mă folosesc de mișcări sociale pentru a-mi face reclamă.
Le mulțumesc colegilor ce vor fi prezenți și îi asigur că avem în continuare aceleași principii, însă nu doresc să apar drept imaginea unui sindicat sau să par vreun lider.” a scris Marian Godină

IMG_4996

Site-ul FURIOS4YOU NEWS&FUN transmite luni, 22 februarie, începând cu ora 13:00, plimbarea anului din fața Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov. Peste o mie de persoane și-au anunțat intenția de a se plimba alături de polițistului Marian Godină, devenit celebru datorită unor povestioare comice postate pe Facebook. Conducerea I.P.J BRAȘOV este acuzată că a pornit o campanie de cenzurare a lui Marian Godină dar și că a încercat să-l intimideze atunci când a aplicat corect legea, oprind în trafic anumiți șoferi mai speciali, mai piloși.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.