BREAKING NEWS: Accident grav între două autoturisme la intrare în Șura MareIMG_4929 Accident grav în această dimineață la intrare în Șura Mare, la KM 9, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. O șoferiță de 30 de ani circulând spre Sibiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens, lovind o altă mașină ce circula regulamentar. Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă. Femeia este rănită dar conștientă.
UPDATE stare pacientă:
„Pacienta a fost diagnosticată cu contuzie de bazin, contuzie abdominală și plăgi escoriate coapse. Nu a fost nevoie de internare,pacienta plecând cu recomadări.” a declarat Decebal Todorita, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu

IMG_4931Din fotografiile surprinse la puțin timp după impact, se poate observa că pagubele materiale sunt însemnate, mașina roșie, marca TOYOTA, suferind cele mai mari avarii. Mașina șoferului care s-a aflat la locul și momentul nepotrivit, a suferit de asemenea avarii considerabile în partea frontală și laterală. De cele mai multe ori, șoferii sunt siguri în sistemele de siguranță implementate în mașină și calcă mai tare pe pedala de accelerație. Un airbag sau un sistem ABS / ESP nu vă pot garanta o siguranță deplină în cazul unui accident rutier.

 CONDUCEȚI PRUDENT !!! VITEZA UCIDE !!! 

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.