DOVEZI FOTO: QUICKMOBILE.RO aka SC ELECTRO DISTRIBUTION SRL își bate joc de clienți. NU POT RECOMANDA ACEST SITE WEB


Screen Shot 2016-02-02 at 20.25.34

quickmobile

DEZAMĂGIT! 

Acesta este cuvântul cu care încep acest articol. Vreau să-mi povestesc pățania cu site-ul QUICKMOBILE.RO aka SC ELECTRO DISTRIBUTION SRL, în speranța că alți oameni să nu fie nevoiți să arunce banii pe produse și servicii de proastă calitate.

În data de 12.01.2016, mi-am comandat de pe site-ul lor un gadget care promitea multe, promitea doar. Client de bună credință, am achitat suma de 338 de lei cu cardul bancar și am completat toate datele de livrare. În data de 14.01.2016, ora 16:23, am intrat în posesia coletului și l-am desfăcut. Deoarece l-am cumpărat ca să-l folosesc, am început configurarea lui, respectând toate instrucțiunile oferite de producător. Nu a trecut mult timp până să-mi dau seama ce fel de țeapă chinezească mi-am luat. Nu se conecta sub nici o formă la router, aplicația producătorului nu găsea gadget-ul, iar ora nu se sincroniza cu serverul. Am testat produsul primit cu următoarele dispozitive: ROUTERE-D-link 636l, D-link 850l și diverse hotspoturi create special; TELEFOANE MOBILE-Iphone 5S, Samsung Galaxy Camera GC-100K și Samsung S6 Edge. Mai mult: aparatul nu stătea fixat de baza de încărcare, în clipul producătorului fiind fixat pe perete, perfect vertical.

Ghinion, al meu nu stătea DELOC !!! NIMIC NU FUNCȚIONA !!!

Conform legii, orice persoană fizică poate returna un produs cumpărat online în termen de 14 zile calendaristice. Astfel, în data de 16.01.2016, ora 22:40, am completat formularul de retur prezent pe site-ul QUICKMOBILE.RO și am ambalat produsul cu mare atenție, chiar am făcut și niște fotografii doveditoare.

Screen Shot 2016-02-02 at 21.23.20wtmk

În data de 18.01.2016, ora 12:00, un curier a preluat coletul, fiind sigilat în prezența sa. Un angajat QUICKMOBILE.RO a preluat coletul de retur în data de 20.01.2016, ora 12:27, urmând ca produsul să fie verificat și suma de bani să-mi fie restituită. Menționez că produsul era în starea inițială de livrare, fără lovituri sau alte probleme estetice, doar a fost testat și nu s-a intervenit la montarea lui pe perete.

 7 ZILE DE AȘTEPTARE 

Deși, coletul a fost recepționat în data de 20.01.2016, răspunsul din partea lor mi-a fost transmis prin e-mail în data de 27.01.2016, ora 11:28, având următorul mesaj:

„Buna ziua,

Va multumim ca ati apelat la Service-Return.com. In urma verificarilor facute de catre colegii din service va informam ca aparatul dvs a fost refuzat la retur deoarece: “Produsul nu se afla in starea de la vanzare: Prezinta zgarieturi pe ecran.” In folderul atasat, va rog sa gasiti pozele pentru produsul ORVIBO Detector de gaz si monoxid de carbon, trimis la retur cu fisa ZIC – 2050. Pentru orice alte nelamuriri sau alte intrebari legate de functionalitatea dispozitivului dvs, va rugam nu ezitati sa ne contactati. 

Cu drag, 
Echipa Service–Return.com!

PRODUS TRIMIS IMPECABIL 

Bulversat de motivul invocat, respectiv „zgârieturi pe display”, știind că produsul a fost manipulat cu grijă și nu prezenta nici un fel de defect estetic în momentul trimiterii către QUICKMOBILE.RO, am trimis  în data de 27.01.2016, ora 11:54 , următorul e-mail:

„Bună ziua,

Primiți acest e-mail, deoarece refuzul dumneavoastră de a accepta returnarea produsului cumpărat de către mine de pe site-ul https://www.quickmobile.ro, MĂ SCANDALIZEAZĂ. Sunt extrem de curios care sunt motivele și mai ales, care sunt problemele de neconformitate găsite și invocate de dumneavoastră. Menționez că: produsul cumpărat nu a respectat parametrii expuși pe site și nici în clipul de prezentare al producătorului, produsul fiind testat cu foarte mare atenție. Imediat după primirea produsului au fost constatate primele nemulțumiri și am decis să îl returnez. Conform legilor în vigoare, orice persoană fizică are dreptul să returneze produsul în maximum 14 zile de la intrarea lui în posesie. Am specificat și în formularul de retur nemulțumirile mele față de produs, deși nu eram obligat.

Vă aduc la cunoștință pe această cale, că dacă nu mi se returnează contravaloarea produsului, mă simt nevoit să public pe site-ul http://furios4you.com  un articol documentat și adevărat despre modul cum a decurs această achiziție regretabilă, fiind publicate materiale foto de la primirea / ambalarea produsului. Mai mult, mă simt obligat moral să avertizez următorii potențiali clienți să vă ocolească site-ul. Dacă nu se poate rezolva această problemă pe cale amiabilă, o să apelez și la OPC, instituție care deși unsă bine de corporații, poate să încline (mi se pare normal) și de partea consumatorului.

Dacă doar 338 de lei costă reputația dumneavoastră,

atunci vă meritați anti-reclama ! 

DORESC SĂ PRIMESC TOATE DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE.

P.S: Aveți grijă ce trimiteți, o să fie totul publicat !!!”

QUICKMOBILE.RO – PRODUSUL NU SE AFLĂ ÎN STARE DE VÂNZARE

„Buna ziua,

Va multumim ca ati apelat la Service-Return.com.

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.  Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.

Produsul dumneavoastra nu se afla in starea de la vanzare, acesta prezinta zgarieturi pe ecran. Pentru orice alte nelamuriri sau alte intrebari legate de functionalitatea dispozitivului dvs, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Cu drag,
Echipa Service–Return.com!”

FOTOGRAFIILE PRIMITE DE LA SERVICE

RAMA ȘI GRILA SUNT DE ALTĂ CULOARE

Service-ul QUICKMOBILE.RO mi-a trimis poze cu defectul estetic constatat, însă nu se poate observa exact dacă acel produs fotografiat este cel trimis de mine sau un alt produs defect. Mai mult, culoarea grilei și a ramei nu coincid cu produsul original. Produsul original are grila metalică de culoare neagră, iar rama display-ului de culoare argintie. Însă, în fotografiile primite, grila și rama sunt de culoare maro (ruginiu).

AU REFUZAT SĂ RĂSPUNDĂ LA ÎNTREBĂRILE ADRESATE 

„Bună ziua, 

Dacă produsul a fost sau nu zgâriat de către mine, o să stabilească OPC-ul. Eu dețin fotografii realizate la împachetarea produsului pentru a fi livrat către quickmobile. Fotografiile care mi le-ați furnizat pe e-mail nu sunt concludente, rama și sita aparatului sunt de altă culoare decât originalul. Așa arată aparatul original? Din metal negru s-a transformat, la transport, în ruginiu? Eu știu că negrul este negru, nu maro (ruginiu).  

În altă ordine de idei:

 1) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu poate sta fix de baza de încărcare exact ca în clipul de prezentare? ( https://www.youtube.com/watch?v=Z_s10RLds7Q ) minutul 1:25 

În prezentarea produsului se vorbește despre prindere magnetică, lucru neconstatat de către mine. Aparatul, în forma în care mi-a fost livrat, nu putea fi pus vertical, riscând să cadă din baza de încărcare.  Sincer, nu m-aș mira să spuneți că l-am desfăcut și am sustras părțile din „fer” sau chiar întreg câmpul magnetic, fiind deja celebrii cu scoateri abuzive din garanție și găsirea unor motive aberante: zgârieturi, crăpături.

2) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu se poate conecta la router (testat cu D-link 636l ,  D-link 850l + crearea unor hospoturi externe) și să-și seteze ora după el? Sau arătați o altă modalitate de a seta ora aparatului Oribilo. 

3) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu este găsit de aplicația KEPLER (aplicația oficială a producătorului ) și nu poate fi accesat pentru monitorizarea lui, așa cum specifică site-ul producătorului? Testat cu Iphone 5S, Samsung Galaxy Cameră GC-100 și Samsung Galaxy S6 Edge. 

Accept să fie făcut orice test al produslui în service-ul dumneavoastră și să-mi fie comunicate oficial rezultatele, acestea fiind anexate la reclamația de la OPC.

Mulțumesc!”

După ce am trimis un alt e-mail, prin care i-am presat puțin,

am primit următorul text:

„Buna ziua,

Va multumim ca ati apelat la Service-Return.com. S-au transmis informatiile pentru a fi verificate. Urmeaza sa revenim cu un raspuns.”

 PRODUSUL A FOST TRIMIS CĂTRE MINE FĂRĂ ALTE EXPLICAȚII 

IMG_4875wtmk

Pe lângă faptul că nu mi-au răspuns la întrebările adresate, nu m-au anunțat despre statusul reclamației mele, hotărând să-mi livreze produsul. Nu am fost sunat de nici un curier și nici căutat la adresa indicată.

Dacă dați o simplă căutare pe google, o să vedeți că băieții de la QUICKMOBILE.RO au tot felul de reclamații la activ:  cu telefoane scoase abuziv din garanție sau cu zgârieturi și alte defecte survenite în service-ul lor.

A FOST DEPUSĂ O PLÂNGERE LA AUTORITATEA PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORULUI ȘI AȘTEPT REZULTATELE ANCHETEI.

PÂNĂ ATUNCI, NU O SĂ RIDIC NICI UN COLET VENIT DIN PARTEA LOR ! 

 SĂ VĂ FIE RUȘINE !!!

 

UPDATE 1 IMPORTANT

În data de 15 februarie 2016, ora 10:30, am fost sunat de o doamnă de la OPC Baia Mare care mi-a comunicat rezultatul reclamației mele: „O să vă contacteze cei de la quickmobile.ro și o să vă restituie banii”. A urmat apoi un e-mail din partea quikmobile.ro pe care-l redau integral:

„Bună ziua,

Vă scriu în legătură cu returul dvs. cu numărul ZIC-2050 pentru produsul ORVIBO Detector de gaz și monoxid de carbon. În urma discuțiilor purtate cu partenerul nostru Service Return și a unor verificări mai ample a lotului din care și produsul dvs. face parte, s-a luat decizia ca returul dvs. să fie aprobat.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă asigurăm că acest caz este unul izolat, iar returul va fi soluționat în cel mai scurt timp. Astfel că dvs. aveți posibilitatea în acest moment de a opta pentru returnarea sumei sau pentru înlocuirea produsului.

Pentru detalii și suport vă stăm la dispoziție.

Cu stimă”

A fost transmis IBAN-UL contului meu și urmează ca în maxim 14 zile să-mi fie livrați banii. 

UPDATE 2

În data de 17.02.2016, ora 10:56, SC ELECTRON DISTRIBUTION SRL a livrat contravaloarea produsului  în contul meu personal. 

32 de gânduri despre „DOVEZI FOTO: QUICKMOBILE.RO aka SC ELECTRO DISTRIBUTION SRL își bate joc de clienți. NU POT RECOMANDA ACEST SITE WEB

  1. Salut, Dan,

    Iți mulțumim că ai apelat la Service-Return și dorim să clarificam o serie de nelămuriri în ceea ce privește produsul pe care l-ai trimis către noi.

    Fotografiile pe care ți le-am furnizat sunt aferente produsului returnat, schimbarea nuanței de culoare fiind un efect obișnuit în cazul fotografiilor realizate într-un cadru cu lumină caldă, provenită de la o lampă de service. De asemenea, pentru a putea evidenția starea produsului recepționat, acestea sunt fotografiate în detaliu (zoom in) încă din momentul primirii coletului, astfel încât să nu existe confuzii legate de originea produselor. La fel am procedat și în cazul tău, după cum poți vedea în pozele pe care ți le-am trimis.

    Având în vedere că nu ai ridicat încă produsul de la Fan Courier, acesta va ajunge în curând în posesia noastră și vom reveni în atenția ta cu un nou set de fotografii, realizate de data aceasta, la lumină rece.

    Dacă te mai putem ajuta și cu alte informații, nu ezita să ne contactezi.

    Mulțumim,
    Echipa Service-Return.com

    Apreciază

    1. Salut, Service-Return,

      Observ cu stupoare că în continuarea, citești printre rânduri ! V-am trimis 3-4 mail-uri și de fiecare dată ați evitat să-mi răspundeți la cele 3 întrebări adresate !

      „1) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu poate sta fix de baza de încărcare exact ca în clipul de prezentare? ( https://www.youtube.com/watch?v=Z_s10RLds7Q ) minutul 1:25

      În prezentarea produsului se vorbește despre prindere magnetică, lucru neconstatat de către mine. Aparatul, în forma în care mi-a fost livrat, nu putea fi pus vertical, riscând să cadă din baza de încărcare. Sincer, nu m-aș mira să spuneți că l-am desfăcut și am sustras părțile din „fer” sau chiar întreg câmpul magnetic, fiind deja celebrii cu scoateri abuzive din garanție și găsirea unor motive aberante: zgârieturi, crăpături.

      2) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu se poate conecta la router (testat cu D-link 636l , D-link 850l + crearea unor hospoturi externe) și să-și seteze ora după el? Sau arătați o altă modalitate de a seta ora aparatului Oribilo.

      3) De ce aparatul ORVIBO cumpărat nu este găsit de aplicația KEPLER (aplicația oficială a producătorului ) și nu poate fi accesat pentru monitorizarea lui, așa cum specifică site-ul producătorului? Testat cu Iphone 5S, Samsung Galaxy Cameră GC-100 și Samsung Galaxy S6 Edge.

      Accept să fie făcut orice test al produslui în service-ul dumneavoastră și să-mi fie comunicate oficial rezultatele, acestea fiind anexate la reclamația de la OPC.

      DE CE EZITAȚI SĂ-MI RĂSPUNDEȚI LA ÎNTREBĂRI? DE CE NU DORIȚI SĂ DOVEDIȚI DACĂ APARATUL FUNCȚIONEAZĂ SAU NU OPTIM?

      COLET REFUZAT?

      Având în vedere că nu am fost sunat de către curier și nici căutat la locația indicată, nu se poate vorbi despre refuzul coletului. Ceea ce nu înțelegeți voi, cei de la quickmobile.ro este următorul lucru: Eu mă pot lipsi de cei 338 de lei, însă voi vă puteți lipsi de câteva mii de clienți?

      Mulțumesc

      Apreciază

      1. Salut, Dan,

        Nu am răspuns la aceste întrebări, întrucât acestea nu fac referire la domeniul nostru de activitate – comercializarea produsului și serviciile de service. La aceste întrebări îți poate răspunde cu exactitate doar producătorul și nu noi (în calitate de service), ori QuickMobile (în calitate de comerciant).

        Astfel, pentru clarificarea acestor aspecte, îți recomandăm să iei legătură cu producătorul device-ului. După cum bine știi, produsul a fost livrat sigilat.

        În ceea ce privește coletul, îți reamintim de mesajul primit de la Fan Courier (postat în articolul tău original), în care se precizează faptul că un reprezentant al acestora te-a contactat în ziua respectivă pentru a-ți livra produsul.

        Îți mulțumim și revenim cu noul set de fotografii de îndată ce primim coletul.
        Echipa Service-Return.

        Apreciază

    2. Quickmobile.ro este cel mai neserios site din Romania. Am trimis telefonul in garantie si cica a suferit soc mecanic. Totul era impecabil, fara nici o zgarietura sau lovitura. Nici eu nu recomand

      Apreciază

  2. Bună ziua,

    Eu doream produsul FUNCȚIONAL !!! Nu am timp și energie să comand aiurea de pe internet iar apoi să abuzez de dreptul meu de a-l returna. Dacă service-ul dumneavoastră nu vrea să se ocupe de această problemă , atunci vă rog trimiteți produsul la producător ca să fie testat. Eu nu-l mai doresc. Chiar dacă îl zgariam, cum afirmați dumneavoastră, asta nu înseamnă că produsul nu trebuia să funcționeze exact ca în clipul de prezentare.

    Mulțumesc

    Apreciază

    1. Salut, Dan,

      Produsul tău a ajuns în posesia noastră și, așa cum am promis, revenim cu încă o fotografie realizată într-un cadru cu lumină rece, pentru a elimina orice confuzie legată de culoarea produsului.

      Poți vedea fotografia aici: http://postimg.org/image/sl2yrbduf/, iar pentru orice alte informații îți stăm la dispoziție.

      O zi bună,
      Echipa Service-Return.

      Apreciază

  3. eu am trimis de 2 ori telefonul in service-ul lor si pot spune ca a venit mai stricat decat l-am trimis. total neprofesionisti. pe langa faptul ca nu stiu sa le repare, au si o atitudine sfidatoare. pe scurt, chiar isi bat joc de clienti

    Apreciază

  4. quickmobile aduce telefoane mobile de pe piata neagra. De aceea sunt preturile mai mici decat la celelalte magazine. Astfel nu primeste garantie de la producator iar orice reparatie ijn garantie s-ar face din cheltuiala proprie. Asa ca scoaterea din garantie a terminalelor pe motive aberante este la ordinea zilei. RUSINE !!!

    Apreciază

  5. Cei de la QuickMobile sunt de evitat. Vând produse de calitate îndoielnică, fără certificat de garanție în unele cazuri, iar pe partea de Service se pare că sunt setați pe modul safe: clientul e întotdeauna de vină. Un vot negativ din partea mea pentru ei!!

    Apreciază

    1. Salut,
      Da, am primit raspuns de la OPC. Este publicat un UPDATE la finalul articolului !

      „UPDATE IMPORTANT

      În data de 15 februarie 2016, ora 10:30, am fost sunat de o doamnă de la OPC Baia Mare care mi-a comunicat rezultatul reclamației mele: „O să vă contacteze cei de la quickmobile.ro și o să vă restituie banii”. A urmat apoi un e-mail din partea quikmobile.ro pe care-l redau integral:

      „Bună ziua,

      Vă scriu în legătură cu returul dvs. cu numărul ZIC-2050 pentru produsul ORVIBO Detector de gaz și monoxid de carbon. În urma discuțiilor purtate cu partenerul nostru Service Return și a unor verificări mai ample a lotului din care și produsul dvs. face parte, s-a luat decizia ca returul dvs. să fie aprobat.

      Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă asigurăm că acest caz este unul izolat, iar returul va fi soluționat în cel mai scurt timp. Astfel că dvs. aveți posibilitatea în acest moment de a opta pentru returnarea sumei sau pentru înlocuirea produsului.

      Pentru detalii și suport vă stăm la dispoziție.

      Cu stimă”

      A fost transmis IBAN-UL contului meu și urmează ca în maxim 14 zile să-mi fie livrați banii. „

      Apreciază

      1. In acest moment ma confrunt exact cu acelasi lucru , si am facut reclamatie la OPC , astept raspunsul.

        Apreciază

      2. Nu vei rezolva nimic cu opc ul, fiind mâna în mână cu ei.
        Eu aștept răspunsul final de la opc . Am făcut expertiză la Samsung si telefonul nu are șoc mecanic.
        Urmează sa.i dau in judecata. Dacă vrei ne putem alia.

        Apreciază

  6. Buna ziua, am cumparat un telefon CAT S60 de la ELECTRO MOBILE SRL Baia Mare prin intermediul platformei QUICKMOBILE. Vreau sa specific ca acest telefon Nu este unul oarecare, este un telefon foarte rezistent ce rezista la socuri mecanice , la cazaturi de 1,8 metri si plus multe alte specificati care se gasesc pe platforma QUICKMOBILE, plus de asta si firma PRODUCATOARE https://www.catphones.com/shop/cat-s60-smartphone/ remarca acest lucru si de aceea am optat pentru acest telefon deoarece domeniul meu de job este pe santier iar o alta gama de telefoane nu fac fata domeniului meu de activitate si asta ar insemna sa imi cumpar telefoane la un pret decent sa spun o suma de 1000 lei la fiecare 6 ,3 sau chiar doar dupa o luna cum de altfel am mai pati, m-am hotarat sa imi cumpar acest produs CAT S60 care a costat 2910.89 lei. Acest telefon l-am achizitionat in data de 22/08/2017 toate bune si frumoase timp de 3 saptamani , atat am putut sa ma bucur de el. Intr-o seara ca sa vezi nu se mai vedea nimic pe ecran , culmea e ca functiona si aici ma refer la blocarea telefonului , la deblocarea lui chiar bagam la ghici modelul ce lam selectat pentru deblocarea ecranului SI INCA MERGE ACEST LUCRU , doar ca nu sevede nimic pe ecar decat o mica tenta de lumina , daca il pun la incarcat se aprinde acel beculet de avertizare , de incarcare , culmea e ca daca il conectez la un PC imi arata acea partitie a telefonului. Drept urmare am facut o cerere online pentru al trimite la Garantie , intr-un scurt timp ca sa vezi , nu mi-a venit sa cred , in maxim 2 , 3 zile am fost contactat ca vine de la curierat sa il preia sa-l duca unde credeti voi????????? la aceasta firma care colaboreaza Platforma QUICKMOBILE care se numeste SERVICE-RETURN.COM ( o firma de nici macar egal cu zero , este nula aceasta firma de service, din punctul meu de vedere) . Dupa o saptamana primesc email de la SERVICE-RETURN.COM si aici am sa va atasez email-u.

    On Thursday, September 28, 2017 2:48 PM, Customer Care wrote:

    Buna ziua, Va multumim ca ati apelat la Service Return (SR)
    Produsul dumneavoastra Cat S60 dual sim 32gb negru, IMEI:358137073190769 inregistrat cu fisa service: NKU-156279 nu a putut fi solutionat prin reparatie de catre service-ul autorizat partener (SAP) deoarece acestia au constatat ca produsul prezinta socuri mecanice (colturi lovite), ca urmare a utilizarii sau pastrarii necorespunzatoare. SAP ne-a informat ca insumarea acestor factori duce la degradarea si la functionarea defectuoasa a aparatului.
    Asadar, produsul nu se afla in situatia unei neconformitati legale, astfel cum este prevazuta de L.449/2003 si nici a unui defect acoperit de certificatul de garantie care insoteste produsul, fiind vorba despre o clauza de excludere a garantiei mentionata in certificatul de garantie.
    In atasament veti gasi pozele produsului efectuate de SAP.
    Pentru mai multe informatii despre operatiile efectuate in SAP puteti verifica statusul reparatie urmand link-ul: http://www.service-return.com/urmareste-reparatia sau trimitand un e-mail la adresa help@service-return.com
    Aparatul poate fi remediat de catre SAP numai in regim postgarantie si implica un cost de reparatie estimativ de 2900 lei (T.V.A. si transport inclus), care implica inlocuire placa de baza, inlocuire carcasa, in limita disponibilitatii componentelor la SAP.
    Pentru efectuarea reparatiei de catre SAP in regim de postgarantie este necesara solicitarea sau acceptul expres din partea dumneavoastra, pe care va rugam sa ni-l comunicati pe e-mail la help@service-return.com in maxim 48 ore.
    In cazul in care nu ne veti contacta in 48 de ore de la primirea acestui e-mail, vom aprecia ca nu doriti efectuarea reparatiei in regim postgarantie si va vom expedia produsul prin curier. De toate aceste operatii logistice se ocupa Service Return, fara nici un cost din partea Dvs, acestea fiind suportate de catre vanzator.

    Totodata, daca nu sunteti multumit de decizia SAP, Service Return va ofera serviciul de contraexpertiza. Acest serviciu ofera posibilitatea de a trimite produsul dvs catre un al doilea service autorizat partener (SAP2) pentru a face verificari suplimentare si amanuntite cu privire la pierderea garantiei.
    Acest serviciu este oferit contra sumei de 299 lei (TVA inclus) si se achita online cu cardul efectuand un click aici.

    Daca SAP2 infirma cele constatate de primul service SAP, atunci dvs veti primi, de la noi SR ,un produs nou cu minim aceleasi specificatii tehnice precum cel dinainte plus contravaloare taxei de contraexpertiza, iar noi, Service Return, ne vom indrepta catre SAP pentru recuperarea prejudiciului.
    Daca SAP2 confirma cele mentionate in prima constatare, atunci va vom trimite inapoi prin curierat rapid produsul dvs, neimplicand costuri suplimentare din partea dvs.
    Serviciul de contraexpertiza se activeaza dupa plata online al acestuia prin card bancar.
    O zi frumoasa,
    Service Return


    Ruxandra Miclaus
    Customer Care
    help@service-return.com
    http://www.service-return.com

    Service Return

    Pe bune voi imi spuneti ca prezinta Socuri Mecanice , lovituri la colturi, EVIDENT si nu neg acest aspect dar acele Minuscule Lovituri va zic clar si imi sustin aceasta parere pana in Panzele Albe daca va trebui. Acest lucru va garantez ca nu a deteriorat acest Produs este si normal sa apara zgarieturi, lovituri pentru ca Destinatia Produsului este facuta sa reziste intrun mediu, sa spun putin mai Agresiv, sau voi sunteti atat de inapti incat nu stiti sa CITITI SPECIFICATIILE ACESTUI PRODUS . SA IMI SPUNETI CA PLACA DE BAZA TREBUIE INLOCUITA ( pe bune???? , daca placa de baza ar fi stricata va garantez ca acest telefon CAT S60 nu mai functiona cum am spus putin mai sus). Dupa care mai spuneti ca trebuie si CARCASA INLOCUITA ( serios?????? Va asigur ca acele lovituri sau cum vreti Dumneavoastra sa le numiti, NU A DETERIORAT CARCASA SI IN NICI UN CAZ NU TREBUIE INLOCUITA) Va spun eu Solutia acestei Spete este doar SOFTUL, NU trebuie nimic inlocuit. Dar lipsa de personal Inadecvata sau HOTIA din voi de a FURA BANI de la Oameni o aveti in sange voi astia de la SERVICE-RETURN.COM Mi-ati anulat Garantia fara NICI un MOTIV bine intemeiat .
    Pasul doi, mi-ati Acordat 48 de ore sa va contactez in a lua o decizie si de a ma EXPRIMA daca vreau sa il repar sau sa il trimiteti la a doua Constatare , fapt care NU ati Respectat aceasta decizie din partea mea. Ati predat dupa cum spuneti voi in cel de-al doile-a email dupa 24 Ore. Si aici va trimit al doile-a email primit de dumneavoastra cei de la SERVICE-RETURN.COM

    Service-Return.com Sep 29 at 3:15 PM
    To
    Alexandru Bogdan
    Message body
    Buna,
    Produsul tau tocmai a fost predat curierului. Iti multumim ca ai apelat la Service Return, managerul tau de garantii.
    O saptamana buna,
    Echipa Service Return
    Sunteti cel mai DEPRAVAT service. Nici macar nu se poate lua telefonic legatura cu dumneavoastra , doar daca suntem TAXATI cate 1,5 EURO pe minut din cate stiu. Si de aici trag si rog si pe alti sa traga o concluzie . Din punctul meu personal sunteti HOTI, Nici un service Nu percepe Taxe de genul acesta .
    Acum al treile-a email vine din partea mea:

    Alexandru Bogdan Cozma Sep 29 at 5:48 PM
    To
    Customer Care
    Message body
    Buna ziua,

    In urma raspunsului dumneavoastra, va instiintez câ nu ați respectat termenul de 48 ore, deci nu mi-ați dat posibilitatea de a-mi exprima opțiunea de a îl repara sau o contraexpertiza. Motiv pentru care voi sesiza organele competente ANPC.
    De asemenea vreau sa mentionez cateva aspecte legate de produsul pe care l-am trimis la garantie :
    1. Va rog sa cititi cu atentie specificatiile si detaliile tehnice a acestui produs care este facut sa reziste socurilor mecanice deoarece destinatia de utilizare a lui este santierul . Este si normal sa apara zgarierturi deorece nu lucrez la birou, in consecinta de aceea am achizitionat acest telefon .Va atasez o poza cu speficicatiile produsului in care se face referire la rezistenta si destinatia lui
    2. De asemenea va mai atasez un video de pe pagina producatorului Introduction to the Cat® S60

    Introduction to the Cat® S60
    The main features of the Cat S60 rugged smartphone with integrated thermal imaging.

    In concluzie doresc repararea sau înlocuirea produsului conform certificatului de garanție și a declarației de conformitate a producătorului Caterpillar, pe cale amiabila în cel mai scurt timp.
    In caz contrar va solicit datele societății dumneavoastră cât și numele reprezentantului legal pentru a soluția problema pe calea instantelor civile de judecata.

    De asemenea voi înștiințare vânzătorul produsului asupra acestei spețe.

    Va mulțumesc si aștept un răspuns din partea dumneavoastră în cel mai scurt timp, o zi frumoasă!

    Iar raspunsul dumneavoastra vine SEC dupa cateva secunde , si suna asa :

    Andrada Les Sep 29 at 5:58 PM
    To
    cozmabogdanalexandru@yahoo.com
    Message body
    Buna ziua,

    Va multumim ca ati apelat la Service Return.

    Informatia dumneavoastra a fost receptionata si transmisa mai departe in vederea verificarii. De indata ce vom dispune de un raspuns, revenim catre dumneavoastra.

    Cu stima,

    Andrada Les
    Customer Care
    help@service-return.com
    http://www.service-return.com

    Acum astept un alt raspuns din partea SERVICE-RETURN.COM despre rezolvarea SPETEI dar se pare ca nu o sa primesc . Desi le-am cerut un reprezentant al firmei , le-am cerut datele firmei pentru a putea actiona in instanta atat pe cei de la SERVICE-RETURN.COM cat si pe cei de Platforma QUICKMOBILE S si pe cei de la ELECTROMOBILE SRL se pare ca nimeni nu e de gasit, ASTA DOAR MOMENTAN ca de aflat o sa se afle , am sa pot sa merg in instanta si pe alta cale. DAR AM VRUT SA FAC PE CALE AMIABILA dar NU, NU se poate cu ei , asa se pare . In caz de o sa se ajunga in Instanta am sa cer o expertiza produsului sau personal am sa-l trimit la Producator pentru o expertiza ( pe bani mei , sunt sigur de asta ) dar nu am sa ma las , am sa fac si acest lucru desi stiu ca o sa dureze (dar am timpul necesar ).
    Sper pe aceasta cale sa nu mai pateasca si alti la fel ca si mine , iar cei care au patit sau vor pati vreau sa nu se opreasca doar la o pierdere si sa puna putin in miscare aceste aspecte , in ca de vrea careva sa ne unim fortele ca sunt sigur ca sunt multi in aceasta problema puteti sa ma contactati la adresa de email cozmabogdanalexandru@yahoo.com . Va multumesc si sper sa nu va izbiti de probleme de genu asta.

    Apreciază

    1. Salut,
      se pare ca si eu sunt cu problema asta.
      Trimis telefon in garantie la SR,asteptat 11 zile,raspuns negativ-soc mecanic. Am un telefon S7 Edge 3700 lei nou.
      Bun,eu nu am ramas aici cu acest raspuns deoarece mai cunosc cat de cat.
      Am mers la Samsung Bucuresti,la ambele,Decebal si Apaca.
      Am luat raspuns oficial ca acest terminal nu este fabricat ptr Romania,prezinta urme de uzura normale.Problema este de tip hardware nu mecanica cum pretind ei.
      Am facut o reclamatie la ANPC,astept rezolutia lor,prima oara am facut pe numele meu,dar telefonul fiind pe alt nume in factura,am facut pe numele din factura,fiind din familie.
      Din punctul meu de vedere este o forma de inselaciune la ceea ce fac ei.
      Cine doreste suport,va las mailul meu,va voi invata cum sa rezolvati.
      Atentie,va trebuie oficial cu nr de inregistrare ca producatorul nu va poate repara produsul nefiind produs ptr Europa.
      QuickMobile-nu este in litera legii. Ei stiu asta dar merg la bulan.

      Apreciază

    2. Salut,nu sta si fa le reclamatie la politie,fa.le reclama proasta pe FB. Nu te lasa,eu am un S7 Edge si la fel mi-au zis,mergi si fa o expertiza,eu am facut la Samsung si mi-au dat dreptate. Negru pe alb.
      Daca vreti ne aliem toti.

      Apreciază

      1. Va salut, aceasi problema o intampin si eu cu acest service – return. HTC 10 folosit 2 saptamani dupa care se restarteaza continuu. Trimis in garantie s-a intors nereparat cu mentiunea ”scos din garantie – socuri mecanice”. Am facut plangere la ANPC dar raspuns celor de acolo e ca ei nu pot spune daca cele constate de service sunt veridice si ca va trebui sa contactez singur htc romania si sa incerc sa strang dovezi la fel ca cele mentionate de voi anterior. Am contactat HTC Romania iar telefonul dupa IMEI este fabricat pentru piata din Taiwan si nu se poate repara in service-ul lor autorizat.
        Vreau sa va intreb pe cei care ati urmat acesti pasi care a fost rezolvarea situatie? Sunt profund scandalizat de aceasta situatie si ma simt inselat si as vrea sa intentez in instanta atat service-ul cat si site-ul quickmobile pentru a mi se despagubii valoarea telefonul, timpul in care nu m-am putut folosi de acesta si timpul pierdut incercand singur sa imi fac dreptate.
        Cum ma sfatuiti sa procedez?

        Apreciază

  7. Pacat ca nu pot incarca printscreen-uri de pe telefon cu apelurile la relatii clienti quick mobile.. din 10-12 apeluri care le-am facut la relatii clienti in timp de o saptamana, am cel mai scurt apel 25 de minute, si cel mai lung 50 de minute, si mi-s-a descarcat telefonul..ca tot nu raspundeau.
    Am comandat un produs si platit in avans, vreo 300 de euro, dupa 15 zile inca incercam sa iau legatura cu ei sa vad ce se intampla cu comanda mea, la relatii clienti nu au pe nimeni la mailurile afisate nu se obosesc sa raspunda
    obisnuiam sa i promovez ca afiliat dar am renuntat la a face asta dupa experienta avuta…trebuie sa scapam de pe piata de astfel de exemple

    Apreciază

  8. Teapa pe fata quick mobile si service return srl!
    Am cumparat un telefon de la quick mobile cu garantie 2 ani si am platit suplimentar garantie extinsa +1 an.

    Produsul telefon G3 Dual Sim 32GB LTE 4G Auriu are modulul wifi defect . Produsul este cumparat de la QUICKMOBILE cu service SERVICE RETURN SRL BAIA MARE iar cei de la service nu vor la il repare.

    Buna ziua,

    Va multumim ca ati apelat la Service Return!

    Produsul dumneavoastra LG g3 32gb D858HK auriu inregistrat cu fisa service: UCQ-167855 nu a putut fi solutionat prin reparatie de catre service-ul partener autorizat deoarece acestia au constatat ca produsul prezinta socuri mecanice (colturi lovite) ca urmare a utilizarii sau pastrarii necorespunzatoare, recomandate de producator.

    Service-ul partener autorizat ne-a informat ca insumarea acestor factori duce la degradarea si la functionarea defectuoasa a aparatului, asadar, produsul nu se mai afla in garantie.

    Produsul poate fi remediat de catre service-ul partener autorizat numai în regim postgarantie si implica un cost de reparatie estimativ de 1040 lei (TVA+transportul fiind inclus) care presupune inlocuire placa de baza + carcasa, in limita disponibilitatii componentelor la SAP, pentru aceasta reparatie beneficiind de o garantie de 90 zile.

    Pentru efectuarea reparatiei de catre service-ul partener autorizat in regim de postgarantie este necesara solicitarea sau acceptul expres din partea dumneavoastra, pe care va rugam sa ni-l comunicati pe e-mail la help@service-return.com

    In cazul in care nu aveti acces la internet, Service Return va pune la dispozitie numarul de telefon 0903760703 (tarif 1,5e/minut in cazul in care ati optat pentru garantia standard) sau numarul de telefon fara suprataxa pe care l-ati primit odata cu achizitionarea garantiei extinse Tech Care.

    In cazul in care nu ne veti contacta în 48 de ore de la primirea acestui e-mail, vom aprecia ca nu doriti efectuarea reparatiei in regim postgarantie si va vom expedia produsul prin curier. De toate aceste operatii logistice se ocupa Service Return, fara nici un cost din partea dumneavoastra.

    În atasament veti gasi pozele produsului, trimise de service-ul partener autorizat, conform constatarii.

    Pentru mai multe informatii despre operatiile efectuate in service-ul partener autorizat puteti verifica statusul reparatie urmand link-ul urmator: http://www.service-return.com/urmareste-reparatia sau trimitand un e-mail la adresa help@service-return.com

    Totodata, daca constatarea service-ului partener autorizat va nemultumeste, puteti sa ne solicitati o contraexpertiza trimitand un e-mail la expert@service-return.com. Acest serviciu oferit de catre Service Return ofera posibilitatea de a trimite produsul dumneavoastra catre un al doilea service partener autorizat pentru a face verificari suplimentare si amanuntite cu privire la pierderea garantiei. Costul acestui serviciu este de 299 lei (T.V.A. inclus).

    Daca al doilea service partener autorizat infirma cele constatate de primul service partener autorizat, atunci dumneavoastra veti primi un produs nou cu minim aceleasi specificatii tehnice precum cel dinainte plus taxa de 299 lei, iar noi, Service Return, ne vom indrepta catre primul service partener autorizat pentru recuperarea prejudiciului.

    Daca al doilea service partener autorizat confirma cele mentionate in prima constatare, atunci va vom trimite inapoi prin curierat rapid produsul, neimplicand costuri suplimentare din partea dumneavoastra.

    Serviciul de contraexpertiza se activeaza dupa plata acestuia.

    O zi frumoasa,

    Apreciază

  9. QUICK MOBILE LIVREAZA PRODUSE UZATE SI LOVITE IN LOCUL UNUI PRODUS NOU
    Am comandat produsul Xiaomi Mi Max Dual Sim 64GB LTE 4G Auriu si am primit un produs uzat si umblat in el.
    L-am returnat si tot eu primesc raspuns ca :produsul nu se afla in starea de la vanzare: prezenta lovituri pe carcasa in colt stanga sus si pe marginea ecranului
    Problema este ca nu l-am verificat atent in ziua in care am primit coletul>
    Rezultatul: produsul trimis de ei care era uzat si lovit mi l-ai returnat reclamand ca eu am facut acest lucru
    Buna ziua,
    Va multumim ca ati ales Quickmobile!
    Intelegem situatia dvs. insa dorim sa va precizam urmatoarele: produsul livrat catre dvs. a fost receptionat in depozitul nostru in data de 19.07.2016 seara iar in data de 20.07.2015 a fost trimis catre dvs. sigilat, insotit de garantie si factura, urmand sa ajunga la destinatie in data de 21 iulie.
    Produsul a fost receptionat de catre partenerul nostru Service Return cu defecte vizuale, produsul nu se afla in starea de la vanzare: prezenta lovituri pe carcasa in colt stanga sus si pe marginea ecranului. Pentru ca returul dvs. sa fie acceptat, conform legii, vi s-a oferit un cost de diminuare de 749.95 lei.
    In cazul in care nu sunteti de acord cu acest cost, aveti posibilitatea sa-l redirectionati catre service pentru solutionarea erorilor tehnice.
    Pentru mai multe detalii avem rugamintea sa luati legatura cu partenerul nostru Srvice Return.
    Cu stima,
    Alexandra M. / Oricand la dispozitia ta!
    (+40) 362-088.988 / info@quickmobile.ro
    QuickMobile Romania
    Bd. Bucuresti nr. 118, 430013,
    Baia Mare, Romania
    http://www.quickmobile.ro

    Apreciază

  10. Quickmobile sunt cei mai mari tzepari ever. Niciodata nu am mai intalnit asa ceva. Am returnat un telefon cumparat de la ei in cele 14 zile pe data de 14 iunie si nici in ziua de azi nu mi-am primit banii inapoi. Bineinteles service return vrea diminuarea valorii cu 250 ron pe motiv ca telefonul are carcasa „deformata”.Eu stiu ca l-am trimis inapoi in stare impecabila. La ei a ajuns undeva prin 15 iunie intre timp mi l-au trimis inapoi fara sa ma contacteze macar pe motiv ca aveau nevoie de „dovada achzitiei” am refuzat primirea, pe data de 27 iunie mi-au trimis mail cum ca telefonul are carcasa deformata si ca asta presupune un cost de diminuare de 250 ron,pozele le-au facut tot pe 27 iunie deci telefonul era la ei de peste o spatamana cand au facut acele constatari…in poze se vad 2 zgarieturi aparute ca prin minune- eu am folosit telefonul cu husa si folie de protectie pana in momentul in care l-am pus in cutie sa-l returnez. Despre telefon ce sa zic meniu in chineza , priza de uk sau India ce-o fi, clar nu a fost facut pentru Europa, fara garantie de la producator. ANPC Maramures din pacate e clar complice la tzepele lor m-am lamurit si eu cu ei practic mi-au repetat ce sustine quickmobile si m-au asigurat ca ii tin sub supraghere-buna gluma asta haha- acum ma intreb cat de asiduu ii supravegheaza pe acesti indivizi avand in vedere numarul mare de reclamatii care se fac la adresa lor. Nici macar nu e vorba de cei 250 ron aici ci de faptul ca nu sunt corecti si inventeaza tot felul de scuze sa mai ciupeasca bani sau sa anuleze garantii. Eu am cumparat de la ei prin Emag, mi-am zis ca trebuie sa fie ok daca sunt pe Emag…m-am inselat. In concluzie stati departe de Quickmobile si Service Return.

    Apreciază

  11. Salut. Am patit-o si eu cu Quickmobile / Service-return. Sunt din Bucuresti si de black friday mi-am luat un SAMSUNG GALAXY NOTE 8 de la Quickmobile. Dupa 4 zile de folosire in conditii optime (tinut in husa flip, purtat ca un bibelou) am observat ca nu se conecteaza la GPS (si intr-o zi s-a restartat de 5-6 ori)asa ca i-am sunat. Mi-au sugerat sa inapoiez produsul prin service-return (singurul service agreat de ei, in fapt aceeasi firma, acelasi sediu, acelasi server de pagina web). Am urmat pasii ceruti de ei, ambalat corespunzator si trimis la ei in Baia-Mare. dupa o zi primesc e-mail cu urmatorul continut:
    Buna ziua,
    Va multumim ca ati apelat la Service-Return, cel mai mare Centru de Receptii Service si Retur din Europa!
    Produsul dumneavoastra Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64GB LTE 4G Gri 6GB RAM orchid gray inregistrat cu fisa TIE-14220 a fost verificat de catre personalul nostru specializat de la departamentul retur, iar acesta nu se afla in starea de la vanzare, prezinta carcasa deformata si display zgariat.
    In atasament gasiti pozele care atesta starea produsului dumneavoastra.
    Costul de diminuare in vederea aprobarii cererii dumneavoastra de retur este de: 1.200 RON.
    Asteptam raspunsul dumneavoastra cu privire la acceptul costului de diminuare, in caz contrar produsul urmeaza sa fie returnat catre expeditor.
    Cu drag,
    Echipa Service-Return!
    Mi-a cazut fata… cred ca daca le cer sa mi-l repare (s-a dus visul de a primi alt produs conform) vor spune ca produsul iese din garantie in urma celor constatate si ca trebuie sa achit acea suma pentru a mi-l repara.
    Le-am trimis o droaie de mailuri, inclusiv filmulete de pe youtube cu unul care da cu ciocanul in display si nu se zgarie… niciun raspuns. Problema mare este ca telefonul este luat pe firma – deci nu pot apela la ANPC, asadar singurul mod de a-mi face dreptate este in justitie dar sunt mai mult ca sigur ca nu voi castiga, la cat de infecti sunt. Acum cativa ani au reusit sa anuleze in instanta o amenda de 11.000 lei primita de la ANPC, asa ca nu-mi fac mari sperante.
    Orice sfat este binevenit.
    ASADAR, FUGIITI DE QUICKMOBILE si de SERVICE-RETURN…

    Apreciază

    1. Te duci frumos la Samsung faci expertiza-48 de lei si le spui ce sa-ti treaca in fisa.
      Eu am primit soc mecanic si Samsung mi-a trecut ca nu am soc mecanic.
      Faci apel la ANPC Maramures, sa-ti pregatesti toate actele posibile, dovezi s.a.m.d
      Faci reclamatie la ANAF pe site.
      Si aia e…. Eu i-am dat in judecata, implicit si ANPC ul. Inca au puterea asta ptr ca nimeni nu se sesizeaza. Telefonul il lovesc ei acolo. Cauta in garantie si ai sa vezi ca si-au incalcat regulile. Scrie foarte clar ca nu.l primesc in garantie daca prezinte urme de uzura… Fa dovada ca ti-ai luat FLIP(chitanta… de la tot)

      Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.