LA REVEDERE 2015, an al deciziilor dureroase ! Avansez cu fruntea sus, ghidat de inimă şi propulsat de o sete nebună de viaţă !


DSC_1111Este ora 4 dimineaţa şi habar nu am cu ce să încep ! Să îţi spun cât am suferit în 2015? Să îţi arăt de câte ori bunătatea mea a fost călcată în picioare? Să mă transform într-o victimă? Să cer milă? NU !!! Vreau ca totul să rămână aşa cum este, TRECUT. Dacă am învăţat un lucru în 2015, este acela că orice decizie ai lua, să NU O REGREŢI. Nici măcar să te gândeşti că dacă şi cu pacă, ce s-ar fi întâmplat dacă alegeai altceva. Îţi spun eu ce s-ar fi întâmplat…….o porcărie şi mai mare. Trăim zilnic între două lumi paralele, una dragă ţie şi una impusă de alţii, de cele mai multe ori, de cei „fără inimă”. Din momentul în care ai răsucit cheia în yală şi ai coborât în societate, ai predat manşa. Cei din jur (înjur) te fac să-ţi pierzi ritmul, încrederea în tine şi ultima fărâmă de originalitate. Totul în jur tinde spre un MARE FALS. Ţi-ai luat căşti albastre pentru ca lumea să te observe, te-ai îmbrăcat cu blugi rupţi şi coloraţi doar ca prietenii tăi să vadă CĂ AI sau spui DA prea uşor de frică să nu fi aruncat într-un colţ mic şi întunecat, marginalizat de lumea pe care TU ar trebui SĂ O CONDUCI. Deşi o să îmi fie foarte greu, o să las o parte foarte mare din bunătate în 2015. Prietenii care mă cunosc încă cred că vorbesc mega prostii. M-am supărat atât de tare încât sunt ferm pe decizia mea…….NU MĂ MAI ADAPTEZ DIN OFICIU. De ce? De ce tot timpul schimbarea să vină de la mine? De ce tot timpul să fac compromisuri? Vreau ca in 2016 sa devin dependent, asemenea unui alcoolic, de gustul dulce al deciziilor tranşante, cu o singură soluţie. Vrei aşa? NU, PA ! Gândeşte-te că orice decizie ai lua, în cel mai rău caz poţi pierde pe termen scurt. NU ÎŢI FIE FRICĂ DE O SCHIMBARE RADICALĂ ÎN VIAŢA TA. Soluţii sunt, doar că nu le poţi găsi momentan. Când eşti dezamăgit, repetă după mine: TOTUL O SĂ FIE BINE ! Ajutorul o să apară de unde te aştepţi mai puţin !

Cine spune că este DEPLIN mulţumit de anul ce a trecut,

ESTE FIE PROST, FIE PUTRED DE BOGAT

Ai doar 2 minute în care să te gândeşti ce s-ar fi întâmplat dacă acţionai după inimă şi nu după şablonul păcătos al societăţii. Doar 2 minute, după care totul este TRECUT ! Poate aveai alt job, poate aveai alt partener de viaţă sau poate aveai curajul să faci lucruri care îţi plac cu adevărat, fără să îţi pese de nimic. Însă nu mai ai energie, ai fost secat de toţi ceilalţi care au avut probleme mai „importante” decât ale tale. „Şi i-ai ajutat, prostule care eşti prost !” Cu siguranţă ai multe să-ţi reproşezi dar te minţi că totul o să fie bine de la anul, că binele o să cadă din cer. GREŞIT, binele o să vină în momentul în care tu te schimbi şi spui STOP, decizia este la mine. Timpul, energia, inteligenţa, banii, etc, SUNT ALEA MELE ! NU PROFIŢI TU CÂND AI CHEF DE ELE !

NU TRANSFORMA PROBLEMELE ALTORA ÎN PROBLEMELE TALE

Prietenii sunt făcuţi să te ajute într-o problemă şi NU să-şi asume în totalitate problema respectivă pentru simplul fapt că eşti tu comod. Te împrumut cu o anumită sumă de bani dar asta nu înseamnă că trebuie să mă duc să-ţi plătesc chiria. Mă suni să te ajut iar dacă sunt de acord, îmi pui tot felul de condiţii. Este totuşi problema ta! Este timpul şi energia mea, nu-ţi bate joc de ele. Dacă faci o prostie şi îmi ceri ajutorul, am pretenţia să stai lângă mine când încerc să o repar, nu să pleci cu prietenii în oraş că BLEAH, a rămas prostul cu problema mea. Sper ca pe viitor să mă gândesc de două ori când iau o decizie, să filtrez toată problema prin inimă şi să mă pun pe primul loc. Până la urmă, nimeni nu-ţi face statuie.

„NU AI NEVOIE DE URĂRI CU BANI ŞI SĂNĂTATE,

DECIZIILE TRANŞANTE O SĂ ŢI LE ADUCĂ”

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.