VIDEO-FOTO: Mașini tunate și fete dotate la GLL TUNING SHOW SIBIU 2015


DSC_9788wtmkZeci de mașini modificate au participat în această sâmbătă la GLL TUNING SHOW, eveniment organizat în parcarea Shopping City din Sibiu. Show-ul a reușit să reunească pasionați auto din toată țara, oferind publicului sibian cele mai noi tehnologii auto, de la sisteme audio-video, sisteme luminoase și până la cele mai ciudate sisteme hidraulice.

Pasiune foarte costisitoare

DSC_0171wtmkO mașină de serie poată să își cumpere oricine însă pentru pasionați, modificarea bolidului este un lucru „must have”. Spoilere la comandă, jante sport, sisteme hidraulice telecomandate și sisteme audio-video de la producători renumiți sunt doar câteva din piesele în care se investesc zeci dacă nu chiar sute de mii de euro.

„Câți bani am băgat în mașină până în prezent? Pffff, mult. La un calcul așa rapid, undeva la 20000 de euro. Însă merită, pentru că satisfacția este enormă atunci când vezi produsul final iar lumea întoarce capul după mașină. ” a declarat un participant

Fete frumoase si motoare turate la maxim

DSC_0116wtmkNu mai este un secret faptul că femeile sunt atrase de mașinile frumoase și rapide deci nu puteau să lipsească de la un așa eveniment.

După ce ne-am clătit ochii, a trebuit să ne delectăm și cu sunetul motoarelor turate la maxim. Aici s-a purtat o adevărată bătălie a cailor putere. Dacă nu credeți, play the video.

VEZI GALERIA FOTO

Reclame

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.