VIDEO-FOTO: O nouă subunitate de intervenție ISU a fost inaugurată la Avrig. Raed Arafat, miezul evenimentului.


DSC_9091wtmk

Vineri, 31 iulie, începând cu ora 13.00, la sediul situat în orașul Avrig, str. Unirii, a fost inaugurată o nouă subunitate de intervenție a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Subunitatea va executa misiuni specifice de gestionare a situaţiilor de urgenţă pe raza localităților Avrig, Racovița, Cârța, Cârțișoara, Arpașu de Jos și Bruiu, inclusiv DN 7C Transfăgărășan și zona turistică Bâlea.

DSC_9084wtmkSubunitatea de pompieri va funcţiona cu 3 autospeciale, dintre care: o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și modul medical, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. Numărul total de locuitori care vor beneficia de serviciile noii structuri fiind de peste 30.000.

Secretarul de stat dr. Raed Arafat, miezul evenimentului

DSC_9017wtmkPersonalitatea cu cea mai mare priză la public a fost secretarul de stat dr. Raed Arafat care a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată sistemului de urgență. Au mai fost prezenți: inspectorul general al ISUƒ, colonel dr. Nicolae Cornea, prefectul județului Sibiu, Ovidiu-Ioan Sitterli și președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea.

„Sibiu a fost și a rămas un județ de frunte și un județ model. Nu este de uitat că după Târgu Mureș, aici au fost implementate următoarele echipaje SMURD din România. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul pe care îl acordați serviciului de urgențe.” a declarat  secretarul de stat dr. Raed Arafat

VEZI GALERIA FOTO

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.