DOCUMENTE FOTO: Un șofer acuză un polițist rutier că l-ar fi bătut chiar în sediul poliției Sibiu. Totul a pornit de la un schimb de replici la locul unui accidentIMG_0295wtmkCazul șoferului amenințat cu „îți dau două palme, două”  de către un polițist rutier în data de 6 iulie, ia o amploare tot mai mare, făcând ca mai marii șefi ai Poliției Române să trimită o echipă de control tocmai de la București, susțin surse sub protecția anonimatului. Bărbatul susține că după schimbul de replici cu agentul de la locul unui accident rutier, a fost invitat la secția de poliție, la departamentul tamponări.  Când a ajuns în birou și a dorit să își revendice actele mașinii, polițistul rutier l-ar fi înjurat și lovit cu cotul și pumnul.

„Am intrat în birou și am întrebat de acte. A venit și a zis că ce, sunt șmecher, și dăi cu înjurătura. Apoi m-a lovit cu cotul și cu pumnul în burtă, după ceafă, la ochiul stâng și jos la gleznă. Apoi am ieșit din sediu și am mers la urgențe.” a declarat victima agresiunii.

După apariția în mass-media a materialului video, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a remis prin biroul de presă câteva declarații. Din ele aflăm că șoferul a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice. Însă bărbatul susține că nu a primit oficial nici un fel de amendă sau procesul verbal. Totuși se pare că la dosar există un proces verbal de contravenție în valoare de 200 de lei însă polițistul a menționat „REFUZĂ SEMNAREA PROCESULUI VERBAL”, lucru infirmat de șofer.

Pe fișa de prezentare la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, este consemnat clar că bărbatul a suferit următoarele: agresiune; contuzie toracică; contuzie facială și ochi stâng; tulburare de vedere; contuzie gleznă dreaptă; eritem umeri bilateral. Bărbatul și-a eliberat certificat medico-legal și a depus o plângere la poliție pentru agresiune.

Concluziile certificatului medico-legal sunt următoarele: leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure și compresiune cu mâna. Leziunile pot data din 06.07.2015 și au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare

Imediat după ce pe site-ul FURIOS4YOU NEWS&FUN a apărut înregistrarea video cu agentul de poliție care amenința un șofer cu „îți dau două palme, două”, Inspectoratul de Poliție Sibiu a început o anchetă internă pentru a afla exact firul evenimentelor.

VEZI DOCUMENTE
IMG_0295wtmkIMG_0296wtmkIMG_0298wtmkIMG_0297wtmkIMG_0294wtmk

Un gând despre „DOCUMENTE FOTO: Un șofer acuză un polițist rutier că l-ar fi bătut chiar în sediul poliției Sibiu. Totul a pornit de la un schimb de replici la locul unui accident

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.