VIDEO-FOTO: Pieton accidentat pe „pista de raliu” de lângă Kaufland. Polițist rutier către un alt conducător auto: „Îți dau și două palme, două”


DOCUMENTE FOTO: Un șofer acuză un polițist rutier că l-ar fi bătut chiar în sediul poliției Sibiu

UPDATE: Femeia de 67 de ani este grav rănită

Pacienta a rămas internată în cadrul Secției Clinice Ortopedie. A fost diagnosticată cu multiple fracturi după cum urmează:

– dublă fractură ram orizontal pubian stânga

– fractură sinostaza ischio-pubiana stânga

– fractură cu deplasare diafiză tibie stânga

– fractură cominutiva epifza proximală peroneu stâng

– fractură cominutiva cu deplasare diafiză peroneu stâng

IMG_0237wtmkO femeie de 67 de ani a fost lovită luni dimineața de o mașină fix pe trecerea de pietoni de lângă magazinul Kaufland. Femeia era conștientă și îi erau acordate îngrijiri medicale de către un echipaj Smurd. Drumul lung și drept construit în urmă cu un an pentru a face legătura cu noile blocuri de locuințe s-a transformat într-o adevărată pistă de raliu. De multe ori șoferii rulează cu viteză și nu acordă prioritate pietonilor.

Polițist rutier către un alt conducător auto: „Îți dau și două palme, două”

IMG_0246wtmkUn șofer mai grăbit a depășit coloana de mașini și a forțat trecerea pe lângă mașina implicată în accident. Cei de la departamentul de criminalistică făceau poze și măsurători în acel moment. Un polițist s-a apropiat de șoferul grăbit și i-a cerut respectos să ocolească. Însă șoferul a început să protesteze iar omul legii i-a cerut buletinul, talonul și permisiul, plus o invitație la „două palme după cap”.

„Îți dau și două peste cap, două palme îți dau, două. Să te înveți minte altă dată…….Te iau de gât și te trântesc și pe jos dacă nu dai actele” a exclamat supărat polițistul

VEZI GALERIA FOTO

Publicitate

3 gânduri despre „VIDEO-FOTO: Pieton accidentat pe „pista de raliu” de lângă Kaufland. Polițist rutier către un alt conducător auto: „Îți dau și două palme, două”

  1. Cum il cheamă pe domnul acesta politist ? Cumva Adi Fortodi ? Lua-i-as toată familia in ….. ! Da el e șmecher ca are uniforma ? Sau de ce ? Mi greatza …

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.