VIDEO-FOTO EXCLUSIV: Trei tineri din Victoria, la un pas să moară la SIBIU. Au combinat alcoolul cu un joint și au căzut ca secerațiIMG_8528wtmkTrei tineri din Victoria cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani au fost la un pas de moarte după ce au consumat alcool și au fumat dintr-un joint. Trecătorii care i-au văzut sâmbătă în jurul orei 19:15 întinși pe asfalt, au sunat la 112, serviciul unic de urgență. În doar câteva minute un echipaj Smurd a sosit pe strada Poștei însă nu a putut înainta cu ambulanța din cauza mașinilor parcate haotic.

Peste 20 de persoane implicate în salvarea celor trei.

IMG_8511wtmkDepășiți de situație, medicii au chemat încă două echipaje în ajutor. Jandarmii și polițiștii locali au dat și ei o mână de ajutor la aducerea echipamentului medical. Dintrei cei trei, doar unul era conștient și furniza cu dificultate date poliției (numele, domiciliul sau ce produse au consumat). Un medic civil ( cămașă albă ) prezent la un concert simfonic în zonă, a sărit în ajutorul colegilor săi.

„Nu te ridica, suntem aici să vă ajutăm” strigau medicii în timp ce încercau să-i facă să respire normal. Medicii le-au pus măști de oxigen și le-au administrat soluții perfuzabile apoi i-au transportat la spital.

Au venit la Sibiu pentru a se distra la concertul FORZA ZU

IMG_8553wtmkTinerii au venit la Sibiu pentru a se distra la cel mai mare concert din România, organizat de Radio ZU în Piața Mare. Pentru că la eveniment au fost mobilizați peste 80 de jandarmi și numeroși bodyguardzi privați, ei s-au refugiat la câțiva zeci de metri  de centru ca să consume alcool și substanțe stupefiante. Nu și-au dat însă seama că această escapadă putea să le fie fatală.

VEZI GALERIA FOTO

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.