VIDEO-FOTO: Peste 300 de persoane prezente la marșul pentru protejarea pădurilor din România. Președintele României, Klaus Iohannis a reacționat pe Facebook.


CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA TRANSMISIUNEA

DSC_2278wtmkPeste 300 de oameni s-au adunat sâmbătă, 9 mai, începând cu ora 16:00, în Piața Mare din Sibiu unde au participat la un marș pentru protejarea pădurilor din România. „Odihnească-se în pace pădurile României”, „Vrem pădurea înapoi”, „Jos drujbele”, „Aduceți pădurii zâmbetul înapoi” sau „Run, forest, run” au fost mesajele de pe pancarte.

 

FURIOS4YOU.COM a fost singurul site din Sibiu care a transmis evenimentul LIVE

DSC_2180wtmk

Traseul marşului a fost următorul: Piaţa Mare – Piaţa Mică – Piaţa Mare – Pietonala Bălcescu – Farmacia 24 – Retur Piaţa Mare. Unii oameni au venit îmbrăcați în haine verzi pentru a se asorta cu pădurile din România și au format un mic grup. Ceilalți participanți la marş au format un cerc de apărare în jurul lor și au strigat: „PROTEJAȚI PĂDUREA”.

Chiar în timpul marșului, Președintele României, Klaus Iohannis, a reacționat pe Facebook. Postarea a primit peste 14000 de like-uri și 1000 de distribuiri. 

Screen shot 2015-05-09 at 7.26.32 PM„Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați.”

VEZI GALERIA FOTO

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.