VIDEO – Cel mai „grăbit” semafor pietonal se află la Sibiu. Oamenii sunt foarte nemulțumiți!!!


 CITEȘTE RĂSPUNSUL CELOR DE LA PRIMĂRIE ȘI POLIȚIE : „TOTUL ESTE OK” 

CLICK AICI


Screen shot 2015-02-24 at 7.29.53 PMAstăzi o să discutăm despre cel mai „grăbit” semafor pietonal din orașul Sibiu. Situat lângă blocul V3 de pe Bulevardul Mihai Viteazul, acesta oferă pietonilor doar 13 secunde de respiro. Dacă ai pasul mare și te grăbești, poate poate parcurgi cei 6-7 metri amărâți pe culoarea verde. Dacă nu, te lași la mila șoferilor care au la rândul lor VERDE.

Screen shot 2015-02-24 at 7.39.27 PMAm primit mai multe sesizări de la cititorii noștri în care își arătau nemulțumirea față de proasta configurare a semaforului. Aceștia mai spun că sunt foarte multe zone prin Sibiu care deși sunt la fel de circulate, nu au această problemă, semafoarele având alocate 20 sau chiar 30 de secunde pentru ca toți pietonii să poată trece în siguranță.

Screen shot 2015-02-24 at 7.43.54 PMDacă mergem pe lângă strada Tribunei, colț cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, observăm că semaforul pietonal are următorii parametrii: 21 de secunde pe culoarea verde și 44 de secunde pe culoarea roșie. Vedem astfel că deși distanța de parcurs este mai mică, pietonii se bucură de un timp mult mai mare.

Screen shot 2015-02-24 at 7.41.59 PMȘi pentru că nu puteam termina materialul fără vestita cireașă de pe tort, dacă ajungeți la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Vasile Milea colț cu strada Paltinului, stați calmi și nu vă grăbiți, aveți la dispoziție aproximativ un minut ca să treceți. Oare să luăm de aici 10 secunde pentru zona Mihai Viteazul?

2 gânduri despre „VIDEO – Cel mai „grăbit” semafor pietonal se află la Sibiu. Oamenii sunt foarte nemulțumiți!!!

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.