VIDEO: Un indicator rutier montat de mântuială le dă dureri de cap sibienilor. Nea Dorel, ai avut ruleta stricată?


UPDATE:  O echipă de muncitori a ajuns luni, 28 aprilie, în jurul orei 10 la locul cu pricină și au modificat înălțimea indicatorului (aproximativ 2 metri şi jumătate)


DSC_7728wtmkIndicatorul este situat pe Calea Dumbrăvii colţ cu strada Siretului şi încă de la montare a început să facă probleme trecătorilor. Distanţa de la asfalt şi până la marginea indicatorului este de doar 172 cm, existând cazuri în care oamenii s-au lovit la cap. Chiar dacă unii trecători sunt mai mici de statură, apleacă instinctiv şi preventiv capul. Deşi au anunţat autorităţile de mai bine de o lună despre această situaţie, problema nu a fost rezolvată.

“Au fost cei de la domeniul public, de la primărie acum vreo trei săptămâni, o dubiţă tot cu panouri. L-am luat pe unu şi i-am spus: Măi nene, du-te şi măsoară înălţimea la aia de pe Bahluiului şi măsoară înălţimea asta, vezi că aici ceva nu e în ordine, se lovesc oamenii cu capul.”
DSC_7725

4 gânduri despre „VIDEO: Un indicator rutier montat de mântuială le dă dureri de cap sibienilor. Nea Dorel, ai avut ruleta stricată?

  1. Numai in Romania poti sa te dai cu capul de asa ceva!!! Ar mai lipsi totusi ceva: Sa iti dea si amenda daca te lovesti indicatorul respectiv!!!

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.