Răsfăţaţi-vă simţurile la singurul CINEMA 7D din SIBIU (Complexul Shopping City)


20140110_163339Dacă vrei să te deconectezi pentru o scurtă perioadă de timp de toată nebunia tehnologică a oraşului, iţi recomand să te urci în maşină/ autobuz sau chiar să fugi în momentul acesta spre Complexul Shopping City din Sibiu. Acolo te aşteaptă ceva unic, menit să-ţi pună adrenalina în mişcare. Să nu o mai tot lungim, este vorba despre un cinematograf 7D cu multe filme cool.

Şi cum “7D”-ul nu a fost pus acolo la întâmplare, înseamnă că te aşteaptă tot atâtea senzaţii tari. Şi cum nu vreau să fiu rău, o să-ţi zic câteva dintre ele. Ei bine, în timp ce vă uitaţi liniştiţi la film, este posibil ca scaunul pe care staţi să se zguduie iar un vânt rece să-ţi sufle-n faţa deja umedă. Umedă de unde? Doar nu plouă!!!:)) Aveţi disponibile câteva pachete super:

HORROR, SF, ROLLER COASTER, FUN, KID

3 gânduri despre „Răsfăţaţi-vă simţurile la singurul CINEMA 7D din SIBIU (Complexul Shopping City)

  1. Buna,
    Mi-am dus copilul la acest cinematograf si pot sa marturisesc sincer ca a fost super distractiv. Am luat pachetul fun si pentru doar 15 lei, eu si copilul meu, am vizionat 2 filme superbe. Efectul 7D chiar este nemaipomenit. Sunt curioasa ce senzatie e la filmul horror

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.