Zeci de copii costumaţi de HALLOWEEN, au sculptat dovleci şi au dansat în Shopping City SibiuDSC_7145_resizeForfotă mare astăzi, 27 octombrie, în complexul Shopping City din Sibiu, acolo unde zeci de prichindei costumaţi în vrăjitoare, zâne, cowboy, clovni sau prinţese, au cântat şi dansat, aplaudaţi de părinţii veniţi la eveniment.

“Este foarte frumos, copii se simt minunat şi asta mă face extrem de fericit. Costumele le-am creat eu iar de make up s-a ocupat soţia.” a declarat un părinte

“Sunt o vrăjitoare extrem de rea. Mănânc oameni şi fugăresc animalele. Zbor pe o ……. deaia de făcut curat, ă mătură”. Doar pe mama o las în pace, că mă iubeşte” a rostit Maria, o fetiţă drăguţă în vârstă de 6 anişori.

Magicianul AUGUSTIN

DSC_7315_resize1La eveniment şi-a făcut apariţia Magicianul Augustin, care le-a explicat celor mici cum se realizează anumite trucuri. Sfoara cu nodul misterios, balonul zburător,balonul care nu se sparge sau băţul care susţine o sticlă plină cu orez, au fost doar câteva numere de magie explicate. Copii au fost invitaţi pe scenă şi puşi la tot felul de probe, totul devenind extrem de interactiv şi distractiv.

„Când aveam 5 ani, am descoperit câ îmi place să fiu în centrul atenţiei şi că pot capta cu uşurinţă atenţia celor din jurul meu. Le-am oferit vecinilor din bloc un spectacol de marionete pentru care ei mă plăteau cu 25 de bani.” scrie Augustin pe site-ul său

VEZI GALERIA FOTO

Un gând despre „Zeci de copii costumaţi de HALLOWEEN, au sculptat dovleci şi au dansat în Shopping City Sibiu

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.