PROLOG Red Bull Romaniacs SIBIU 2013 VIDEO&FOTO: Motoare turate la maxim şi fete frumoase la cel mai dificil raliu hard enduro


LAST DAY Red Bull Romaniacs Sibiu 2013

(CLICK HERE)

DSC_2661_resizeRed Bull Romaniacs 2013, cel mai dificil raliu de hard enduro din lume, aflat la ediţia a 10-a, a încântat miile de spectatori prezenţi pe Bulevardul Coposu. Peste 365 de rideri din peste 40 de ţări au venit la Sibiu pentru a arăta lumii întregi cât de pricepuţi sunt pe două roţi. Vedeta Dani Oţil, pasionat de motociclete şi hard enduro, a fost prezent la eveniment.

La clasa Pro, show-ul de la Prolog s-a anunțat incendiar, în finală fiind așteptați rideri precum Graham Jarvis (Marea Britanie – 3 titluri Red Bull Romaniacs), Chris Birch (Noua Zeelandă – 1 titlu Red Bull Romaniacs),  Jonny Walker (Marea Britanie – câștigător Prolog RBR 2012), Wade Young (17 ani, Africa de Sud – câștigător Roof of Africa 2012) sau Ivan Cervantes (Spania, multiplu campion mondial de enduro clasic).

Un punct interesant al show-ului a fost evoluția celor trei fete care s-au luptat pentru titlul neoficial de regină a Carpaților. Sorina Sandu (România), Veronika  Dallhammer (Austria) și Ulla Gorber (Germania) au concureat la clasa Hobby Single.

REZULTATE

Paul Bolton a dominat Prologul celei de a 10-a ediții a Red Bull Romaniacs, reuşind să facă un show de zile mari, impunându-se în lupta cu ceilalți 40 de rideri de la clasa Pro. Britanicul a fost urmat de conaționalii săi, Jonny Walker, Ben Hemingway și Graham Jarvis.

VEZI GALERIA FOTO

Un gând despre „PROLOG Red Bull Romaniacs SIBIU 2013 VIDEO&FOTO: Motoare turate la maxim şi fete frumoase la cel mai dificil raliu hard enduro

  1. Paul Bolton a mers cot la cot cu Johnny Walker, nu a „dominat” prologul! Erau de menţionat fraţii Hemingay, Letti şi Jarvis, plus câţiva alţii, nu doar ce era scris în textul comunicatului.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.