Poliţia locală Sibiu a legitimat, intimidat şi obligat o colaboratoare a site-ului FURIOS4YOU NEWS&FUN să şteargă materialele foto realizate


DSC_2969
El nu a recunoscut!!!

O femeie de etnie romă (cu copil mic în braţe) a fost coafată “lacrimogen” vineri, 30 Iunie, lângă magazinul Dumbrava,  de către trei poliţişti locali din Sibiu. Strigătele femeii au fost auzite de o colaboratoare a site-ului FURIOS4YOU NEWS&FUN care s-a apropiat să vadă ce se petrece şi să realizeze binenţeles, câteva instantanee.

Cazurile de exces de zel asupra persoanelor de etnie romă sunt prea bine cunoscute, ei fiind lipsiţi de putere materială şi apărare. Anumite persoane cu un gram de funcţie în plus faţă de ei, îi discriminează din start, fiind legitimaţi şi duşi la secţie.

Colaboratoarea site-ului legitimată şi intimidată

Văzând că sunt fotografiaţi, speriaţi probabil de abuzul pe care îl făceau sau de vorbele ce le putea spune femeia,  poliţiştii locali au făcut tot posibilul să scape de poze.

“Dacă apar pozele pe undeva vine SRI-ul la tine acasă” , “Şterge pozele!!!” şi “Ne vedem în instanţă” , a exclamat poliţistul “legitimator”.

Vrăjeală de poliţist local

Probabil frustrat că nu a devenit poliţist adevărat, cu maşină albă şi girofar, a recurs la cele mai josnice intimidări. Auzi Doamne, vine SRI-ul acasă la tine pentru câteva poze realizate în spaţiul public, la un incident care poate fi catalogat ca fiind de interes public.

Să dai ordine asupra unui telefon mobil care nu este al tău, este ceva mai mult decât abuziv. E ca şi cum am alege aleatoriu persoane de pe stradă şi le-am obliga să-şi şteargă agenda telefonică sau pozele. E telefonul meu, sunt banii mei investiţi!!! Cu ce drept îmi ceri tu să şterg pozele? În baza cărei legi?

DECLARAȚIA OFICIALĂ

În data de 28 iunie, la ora 15.18, o patrulă a Poliţiei Locale a procedat la identificarea unei persoane care cerşea în zona pasajului subteran Dumbrava. Identificarea era necesară în vederea aplicării amenzii contravenţionale. Persoana în cauză a devenit agresivă, astfel că agenţii de poliţie locală au fost nevoiţi să acţioneze conform regulamentului. La încheierea procesului verbal a fost prezent şi martorul care confirmă cele de mai sus. În ceea ce priveşte acuzaţiile fotoreporterului, agenţii Poliţiei Locale infirmă varianta avansată de dumneavoastră.”

Reclame

9 gânduri despre „Poliţia locală Sibiu a legitimat, intimidat şi obligat o colaboratoare a site-ului FURIOS4YOU NEWS&FUN să şteargă materialele foto realizate

 1. Sunt convins ca adevarul(ca de obicei) e la mijloc). Nu e sa dispretuiesti meseria omului (,,poliţist adevarat”). E bine ca daca ai dovezi sa le aduci in sprijinul afirmaţiilor. Cât despre ţigani, va spun ca sunt tare gureşi, şi incearca sa te dovedeasca cu papagalul, daca nu au cu ce altceva. Cunosc fenomenul înainte de ’89 când işi completau veniturile prin furtul din vecinatate. Am fost victima unor astel de situaţii. Cu părere de rau trebuie sa fiu circumspect in privinţa ţiganilor.

  Apreciază

 2. Lasa nu le mai tot luati voi apararea la romi ca stit forate bine ce fac…si nu cred ca ati vazut cum se comporta cu atat cu cetatenii romani cat si cu cei straini, practic se tin dupa tine si se prind de tine pana le dai banii ….deci fara mila !!! asta merita !!! la munca nu la intins mana !!!

  Apreciază

 3. saraca cioara nu cred ca merita asa ceva ea si toata rasa lor sunt foarte cinstiti si merita doar tratamente buna cat despre GARDIENI ca nu sunt nici o politie sunt doar GARDIENI si-au scos camasa curata asta e in viata pe care il duce bila o duce bine

  Apreciază

 4. Gluma gen ”coafat lacrimogen” e destul der reusita….restul destul de neinteresant deoarece se aduc acuzatii unor persoane….si acuzatiile ar cam trebuii probate…..pana atunci ar cam trebuii sa isi vada fiecare de treburi mai serioase….e drept ca politistii locali nu sunt ”politisti adevarati”(cum sustine autorul chestiei pe care nu o pot considera articol)…..la fel de corect este ca nici autorul ciornei de mai sus nu este un reporter/ziarist/gazetar (sau ce se mai crede el) adevarat din moment ce scrie ceva fara sa poata proba sau sa fie martor ocular la eveniment.La fel de simplu poate sa sustina oricine ca domnul ”reporter” (in devenire) are o mare lipsa de neuroni…..dar daca nu poate demonstra acest lucru,scribul nostru se poate considera foarte destept pana ia ultima pensie…..noroc ca e baiat finut si demonstreaza singur cat poate…..adica mai nimic.

  Apreciază

 5. Claudia tu cine mai esti?Ai fost martora la eveniment sau esti si tu o colaboratoare?Sau ai luat si tu o amenda si acum crezi ca te simti razbunata daca folosesti cuvinte gen ”mincinosi”la adresa cuiva necunoscut.Nu te cunosc dar pot sa afirm si eu ca intretii relatii sexuale contra unor tichete de masa.E usor sa afirmi…e mai greu sa dovedesti.Sa stii ca la inceputul unei propozitii se incepe cu litera mare…..ai si tu tot un singur neuron cum are si autorul articolului de mai sus.Ce proasta esti.Rusine Claudiei proasta orasului…..e genul de fraza pe care ai reusit sa o debitezi tu…doar ca eu am adaptat-o pt cazul tau….un caz special care ar merita mai multa atentie…cel putin din partea unui profesor de limba si literatura romana.

  Apreciază

   1. Vecin? Pai tu habar nu ai unde e casa ta, ce sa mai zic de unde stau eu. Te dai si tu mare si tare aiurea. Legat de neuroni, te fac fara sa clipesc. Daca nu iti convine ce scriu, nu mai intra si ramai pe site-urile tale porno

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.