Câştigă un Mouse Microsoft Touch cu FURIOS4YOU NEWS&FUN. VEZI CE TREBUIE SĂ FACI


UPDATE: Victor Maftei este câştigătorul “şoricelului” Microsoft Touch. Felicitări!!!

În urma disputelor dintre concurenţi dar şi a voturilor date de pe acelaşi ip , am hotărât să organizez la ora 23:50 o extragere. Pentru a nu mai exista dubii privind corectitudinea concursului, extragerea este live în player-ul de mai jos.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

În primul rând vreau să le mulţumesc celor de la SORY- COPY CENTER SIBIU pentru tot sprijinul acordat site-ului. Ne-au ajutat de fiecare dată cu mare drag, sponsorizându-ne cu tricouri/hanorace personalizate şi cu super banner-ul de mai jos. JOS PĂLĂRIA

banner mouse

DSC_5315Pentru că ne pasă de cititorii acestui site, lansăm periodic diferite concursuri interactive. Avem deja o istorie bogată, oferind de-a lungul timpului invitaţii la concerte sau premii materiale. Astăzi lansăm un alt concurs, vedetă principală fiind un Mouse Microsoft Touch (vezi specificaţii) , cu o valoare medie de 250 lei.

DSC_5316Pentru a participa la acest concurs, trebuie să daţi click pe link-ul nostru de Facebook  şi apoi LIKE. După aceea, lasă aici un comentariu cu numele tău şi îndeamnă-ţi prietenii să-l voteze.

buton votCel mai votat comentariu până pe 15 Aprilie, ora 23:50, câştigă.

33 de gânduri despre „Câştigă un Mouse Microsoft Touch cu FURIOS4YOU NEWS&FUN. VEZI CE TREBUIE SĂ FACI

  1. Dețin un Microsoft Explorer Touch pe care îl folosesc pentru laptop și sunt mulțumit de cum se mișcă, mi-ar prinde bine si la pc un mouse inteligent precul touch mouse care este mult mai senzitiv decat explorer touch-ul meu având o matrice ce permite setarea acțiunilor în funcție de diferite gesturi naturale ale mâinii.

    Apreciază

      1. Elena draga mea in primul rand te-as ruga sa-ti verifici ceasul (nu urmaresc sa ma cert cu tine, iti respect opinia). Daca ar fi sa joc murdar credema ca as avea mai multe voturi de atat. Nu sunt programator dar lucrez in cadrul unui colectiv numeros de colegi care au acces la internet si pe care credema ca i-am disperat de la inceputul concursului si as vrea sa-mi cer scuze fata de ei. Daca vrei sa te legi de oameni care joaca murdar uitate la coada comentarilor si vei vedea cum uni care doar ce s-au inscris deja m-au egalat si mi-au oferit tot odata voturi negative cu ajutorul unor programele doar de ei cunoscute crezand ca acele voturi au vreo valoare in cadrul acestui concurs. Daca nu stiati tin sa va informez ca in ciuda voturilor negative primite eu am acordat cate un vot pozitiv fiecarui membru participant. In speranta ca te-am lamurit tin sa-ti urez succes in continuare si un spirit de observatie mai dezvoltat.

        Apreciază

    1. Esti programator asa-i??? In conditiile astea nimeni nu poate concura cu tine care iti cresti artificial si facil numarul de voturi! Puteti incheia concursul, dati-i premiul si gata…e inutil sa-l lasati sa astepte !

      Apreciază

      1. Muncesc in cadrul unui colectiv numeros care dispun de acces la internet draga mea Elena, daca as face invarteli credema ca as avea voturi de ordinul miilor sau as avea aceleasi voturi in 5 minute cum zici tu (ti-as putea recomanda un ceasornicar bun). Imi pare rau ca avantajul meu te-a suparat atat de tare, esti libera sa iti exprimi parerea, dar atunci cand faci niste acuzatii ar fi frumos sa vi si cu niste argumentele . Astept sa-ti vad parerea legata de exemplu de comentatorul „Ioana Mihaela Zazloti” care intr-un timp atat de scurt a acumulat atatea voturi (adaugand desigur si la mine voturi negative, care nu se contorizeaza). Va doresc succes tuturor, daca am ajuns sa ne aruncam cu „oale” in cap pentru un mouse inseamna ca suntem un popor fara scapare, regret sa spun asta.

        Apreciază

  2. din cate am citit despre el este bun si are viata de durata nu ce gasesti in momentul actoal in comert dupa 2 saptamani sa se strice

    Apreciază

  3. Excelent premiu! Sunt extrem de interesat de tot ce inseamana noutate in domeniul IT si mouse-ul este o piesa foarte importanta pentru mine 🙂

    Apreciază

      1. E aiurea ce afirmi! Nu cred ca exista persoana care sa creada ca am primit 190 de voturi iar cei ce m-au votat pe mine ti-au dat dislike tie dar iar diferenta, pana la 208, au uitat sa ma voteze…De altfel tu aveai deja un numar foarte mare de dislike cand am intrat in concurs! Faptul ca esti inscris pe 31 martie nu spune nimic caci marea majoritate a voturilor le-ai primit azi in cateva minute…n-are rost sa minti ca oricum sunt inregistrari 😉

        Apreciază

      2. Propun descalificarea celui care a acumulat cele mai multe voturi in intervalul orar cel mai scurt, ce zici esti de acord ? Sau ai ceva de ascuns?

        Apreciază

    1. Draga mea eu iti urez multa bafta in ceea ce faci totusi chiar daca refuzi sa recunosti ca numarul mare de dislikeuri vin de la tine. La ora 13 cand am verificat ultima data aveam 9 dislikeuri, iar la 18 au aparut 208, oare cat de prost ma crezi sa fim seriosi. Eu zic ca nu are rost sa ne certam pe aberatii pentru ca oricum numarul de dislikeuri nu intra in concurs. Daca joci curat eu ma inclin in fata ta, dar sincer imi este cam greu sa cred asta dupa evenimentele de astazi. Haide sa nu mergem pe premiza „hotul striga hotul”. 🙂 Bafta in continuare.

      Apreciază

    2. Este aiurea sa afirmi ca cineva care a intrat de 2 ore in concurs si a acumulat 190 de voturi ti-a trantit ~190 dislikeuri? Mie unul mi se pare ca numarul meu de likeuri acumulat astazi dupa intrarea ta in concurs coincid cumva printr-o minune cu dislikeurile acordate comentariului meu, nu este logic? Ai crezut ca numarul de dislikeuri se ia in considerare asa ca ai avut de grija sa-mi acorzi atatea dislikeuri cate likeuri aveam la momentul respectiv, pura coincidenta nu? Si eu mai spun basme dar copiilor la culcare nu pe internet.

      Apreciază

    3. Ai dreptate majoritatea voturilor mele au fost acordate astazi desi sunt inscris din 31 martie, am asteptat sa te inscri tu ca sa acumulez voturi, tu realizezi ce porumbei scoti pe gura? Uitate la numarul tau de voturi care au venit toate odata (ciudat nu? ) si nu pe rand in doar 2-3 ore. Si totusi ma acuzi atat tu cat si banuiesc amica ta de mai sus ca eu joc murdar… simpatice doamne.

      Apreciază

      1. Degeaba tot le ametesti, am print cu cate voturi aveai (122) si cat de repede-ti intra voturile NUMAI cand iti este amenintat locul 1…Cat despre dislike-uri intreaba-ti colegii cu ce i-ai suparat de au ajuns la concluzia ca nu meritai voturile lor!!!

        Apreciază

    4. Propun descalificarea celui care a acumulat cele mai multe voturi in intervalul orar cel mai scurt, ce zici esti de acord ? Sau ai ceva de ascuns? Cine nu da un search pe google dupa numele d-voastra chiar va crede doamna. 🙂

      Apreciază

  4. Salut, iti recomand sa anulezi acest concurs deoarece o persoana se poate vota de oricate ori doreste deoarece sistemul de like/unlike are un bug, stergi cookie si poti sa te votezi asa fara numar.

    Apreciază

      1. Doamna Mihaela am si eu cateva rugaminti la d-voastra:
        1. Haide sa renuntam la a striga hotul cand ne stim cu musca pe caciula
        2. Incercati sa va documentati inainte sa faceti o afirmatie . Dati un search pe google si vedeti ce inseamna tehnician it si ce inseamna programator.
        3. Va recomand sa va gasiti un loc de munca si sa munciti cinstit nu sa traiti din concursuri castigate fie prin mijloace marsave fie prin voturi primite din partea unor membri de aceasti statut cu d-voastra.
        4. Incetati sa mai aruncati cu rahat in ochii concurentilor, nu cred ca ii nici unul atat de prost sa nu ne dam seama ca dna Elena este una dintre prietenele d-voastra care isi traieste viata dupa aceleasi reguli ca si d-voastra.
        5. Raspundetimi si mie propunerii care v-am lansato mai sus daca va credeti atat de corecta.
        In concluzie: doamna invatati sa va traiti viata pentru va zboara anii pe la ureche butonand aiurea pe internet. Ma gandesc ca nu aveti o viata prea roz de moment ce duceti un trai pe urma concursurilor online. Asteptam cu nerabdare urmatoarea izbucnire brusca de voturi de la comentariul d-voastra care cu siguranta nu v-a intarzia sa apara.

        Apreciază

    1. Cineva s-a simtit cu musca pe caciula si ti-a dat vot negativ… adevarat fair play. Eu desi am muncit sa aduc voturi in mod fizic as fi de acord cu extragerea castigatorului prin random.org asta pentru a elimina orice dubiu de frauda la adresa participantilor, nu sunt insa sigur ca si doamna stimabila care minte cu zambetul pe buze ar fi de acord cu mine. 🙂

      Apreciază

      1. Nu e nevoie sa spun ca Sas/gas sau cum s-o chema se agita inutil sa ameteasca cu diferite acuze sau inventii. Ideea e ca nu „s-a chinuit” saptamani intregi in care ar fi putut aduna voturi si se plange c-o face acum , in 3 zile! Nu il obliga nimeni!
        Doamna de mai sus il intreba daca este programator , il poate cauta pe google si vedea ca este numai tehnician IT – suficient de a capata voturi de la „colegi” in mare parte, pe timpul noptii !

        Apreciază

  5. Ma bucur ca s-a decis organizarea unei extragere unde toti au drepturi egale. Daca doamna Mihaela v-a castiga mouseul ii doresc sa-l scape in r***t pentru modul meschin pe care l-a afisat fata de participanti la concurs. Bafta tuturor !

    Apreciază

    1. Alex nu comenta de pe ip-ul 86.121.166.155 Ioana Mihaela Zazloti
      Daca tot comentezi, nu schimba utilizatorii

      „cand ne stim cu musca pe caciula” aici clar ai recunoscut ca te-ai votat doar stergand cookie-urile… daca nu era domana Mihaela ai fi castigat acest concurs prin fraudare ! eu ma bucur ca s-a intamplat asa si ca nu ai castigat tu … doar pentru ca ai habar si stii sa ocolesti regurile . „sa-l scape in r***t pentru modul meschin pe care l-a afisat fata de participanti la concurs.” mai esti si nesimtit … Sincer … nu stiu de ce imi agit degetele acum , nu meriti nici sa fi bagat in seama . Cat despre extragere … e ok parerea mea . Dar fiind un CONCURS si nu o loterie de la inceput era , cred eu , mai indicat sa se ofere premiul celui care avea mai multe voturi unice ( ip/pc ) 🙂 Bafta !

      Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.