Concert DEEPCENTRAL de 8 Martie la Sibiu. Răzvan şi Dani de la Neaţa au prezentat evenimentulDSC_4085_resizeRăzvan şi Dani de la Neaţa au prezentat în stilul lor comic, evenimentul organizat cu ocazia zilei de 8 martie din Shopping City. Vedetele au glumit pe seama manechinelor bucureştene, care sunt prea serioase pe scenă, stând drepte, fără gesturi, asemenea unei scânduri. O mulţime de fete frumoase au prezentat cele mai noi haine disponibile în magazinele sibiene.

Nici “cocalarii” din capitală nu au scăpat de ironia celor doi prezentatori, fiind prezentate mai multe moduri şmechereşti de vorbit la telefon:))

Cei care au făcut cumpărături din complexul Shopping City şi au fost activi la provăcările celor doi prezentatori, au câştigat vouchere şi cd-uri cu muzică.

VEZI GALERIA FOTO

Concert DEEPCENTRAL

De ziua femeii, Shopping City a pregătit un concert marca DEEPCENTRAL, artiştii fiind aşteptaţi de o mulţime de fani, dotaţi cu aparate foto-video. Au cântat trei piese celebre, devenite deja hit-uri după care au părăsit brusc scena, spre uimirea publicului.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.