Super concert Johnny King la aniversarea Bohemian Flow!!! Două invitaţii sunt puse la bătaie


Bohemian Flow Art&Pub Piata Mica Nr. 26, Sibiu, 0269 218 388

Pentru că tot se împlinesc 4 ani de Bohemian Flow, v-am pregătit un concert special de muzică reggae alături de JOHNNY KING.

486943_10151397403610209_1868787864_nJohnny este un artist internațional, stabilit în Elveția a cărui muzică este plină de energie pozitivă de viață, care îmbină ritmul fascinant al muzicii reggae cu multe alte influențe: de la afro beat, dancehall, ragga, hip hop până la gospel și soul. Mesajului de dragoste universală din muzica sa i se alătură în mod natural spiritul liber de proveniență africană, din Congo, țara în care s-a născut.

În România a studiat între 96 și 2002 însă de aproape un an a revenit pentru proiecte muzicale și muzicoterapeutice. Discografia sa cuprinde 3 albume de hip hop-soul cu Black Style în anii 97, 98, 99, un album Gospel & Negrospirituals cu Bakeluba în 1999. A înființat trupa de reggae Black Light (99-2002) și a colaborat cu El Negro și cu Las Vegas (2001- 2002). În 2005 a lansat albumul „Babylon Invasion” pe piața elvețiană.

Anul 2012 aduce un nou album, lansat în aprilie și intitulat „No more stress”. Mesajul muzicii de pe acest album este unul foarte actual cu elemente din muzicoterapie dar și puternic influențat din experiența proprie. Un adevărat reprezentant al muzicii de pe insulele Caraibe, Johnny King reușește să facă petreceri-showuri dinamice, dansante și pline de veselie!

Lasă un comentariu la articol şi poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie la concert!!!

3 gânduri despre „Super concert Johnny King la aniversarea Bohemian Flow!!! Două invitaţii sunt puse la bătaie

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.