Câştigă o invitaţie de două persoane la premiera piesei de balet „Frumoasa din pădurea adormită”


Dacă îţi place baletul şi vrei să vezi premiera „Frumoasa din pădurea adormită” organizată miercuri, 21 Noiembrie, de la ora 19:00, ai acum şansa să câştigi o invitaţie pentru două persoane. Trebuie doar să laşi un comentariu la articol şi să ne spui de ce vrei să mergi la eveniment. Comentariul care primeste cele mai multe voturi pozitive , primeşte invitaţia.

Câştigătorul este anunţat în data de 20 Noiembrie, ora 24:00. BAFTĂ

INFO EVENIMENT

“Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol de balet clasic în trei acte, de P.I. Ceaikovski, libretul este scris de I. Vsevolojski, dupăpovestealui Charles Perrault iar coregrafia originală este semnată de Marius Petipa. Adaptarea coregrafică a spectacolului pus în scenă la Sibiu este semnată de coregraful rus Andrei Litvinov, regia de Ovidiu Dragoman iar costumele și scenografia de Anastasia Spătaru și Ecaterina Mihalache. Spectacolul îi aduce în fața sibienilor, în calitate de prim soliști, pe dansatorii Cristina Terentiev și Alexei Terentiev din Republica Moldova – prim balerini ai Teatrului Național de Operă și Balet din Republica Moldova.

Coregraful rus Andrei Litvinov, prima colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu

Coregraful rus Andrei Litvinov, prim balerinii Teatrului Național de Operă și Balet din Republica Moldova precum și membri ai Ansamblului Folcloric Profesionist “Cindrelul – Junii Sibiului” sunt doar cateva dintre numele ce apar, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu, în distribuția spectacolului “Frumoasa din pădurea adormită”.

Teatrul de Balet Sibiu a luat fiinţă în anul 2008 fiind constituit oficial din Corpul de Balet al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, instituţie subordonată Consiliului Local Sibiu. Instituţia este condusă de Ovidiu Dragoman, numără în componenţa sa douăzeci si doi de balerini, zece băieţi şi douăsprezece fete, dansatori din toate colţurile lumii, din Noua Zeelandă, Japonia, Statele Unite ale Americii şi bineînţeles România, parte dintre ei membri ai ansamblului încă din 2008.

Un gând despre „Câştigă o invitaţie de două persoane la premiera piesei de balet „Frumoasa din pădurea adormită”

  1. Am studiat balet 8 ani de zile dar a trebuit sa renunt.Acum pot sa imi traiesc visul doar prin vizionarea acestor spectacole superbe.Baletul a fost,este si va fii mereu acel vis pe care fiecare din noi il avem si poate nu am reusit sa il vedem realizat.;)

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.