400 de globuri luminoase şi peste alte 1000 de ornamente vor înfrumuseţa bradul adus în Piaţa Mare


Mult aşteptatul brad de Crăciun a ajuns într-un final în Piaţa Mare. Aşa cum au declarat şi autorităţile, transportarea lui a fost mult mai uşoară decât anii trecuţi, fără fire rupte şi blocaje în trafic.

„Este vorba despre un brad din staţiunea Păltiniş, are aproximativ 20 de metri înălţime cu o vârstă de aproximativ 100 de ani. Noutatea din anul acesta este că si bradul va avea decoraţii noi achiziţionate, având peste 400 de globuri şi alte 1000 de materiale neluminoase.” a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu

Un gând despre „400 de globuri luminoase şi peste alte 1000 de ornamente vor înfrumuseţa bradul adus în Piaţa Mare

  1. 2000 de steluțe agățate în plasa ce va acoperi, din 24 noiembrie, Piața Mare a Sibiului cu ocazia Crăciunului vor putea fi programate, on-line, pentru a crea diverse efecte luminoase. Pentru redecorarea Pieței Mari cu instalații noi, Primăria Sibiu va plăti 780.000 de lei, fără TVA, firmei hunedorene MK Illumination SRL, societate care este unicul distribuitor în România a produselor realizate de austriecii de la MK Illumination, companie specializată în soluții de iluminat festiv. ”Pe lângă elementele luminoase, piaţa centrală a oraşului va fi împodobită şi cu elemente decorative care nu luminează. În cadrul contractului vor fi achiziţionate 1.600 de stele de tip stroboscop, 8 candelabre ornamentale, o instalaţie de iluminat dinamic, 400 de globuri, 100 de stele decorative şi 100 de sisteme triunghiulare cu led”, informează reprezentanții Primăriei Sibiu. Târg și patinoar Bradul de Crăciun va fi adus la Sibiu cu zece zile înainte de ”decorarea” Pieței Mari. Bradul ce va fi amplasat în centrul Sibiului va fi tăiat din Păltiniș, având o înălțime de 20 de metri. Ca în fiecare an, Piața Mare a Sibiului va fi animată de Târgul de Crăciun, precum și de un patinoar de 750 de mp, mult mai mare decât cel de anul trecut (540 mp).

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.