Vacanţă de vis în Bulgaria, totul all inclusive la staţiunea “Constantin şi Elena”


Bucureşti

Putoarea de mine, mă plimb de mai bine de o săptămână pe banii corporaţiilor, între Bucureşti şi Bulgaria. Ajuns şi cazat în Bucureşti, aştept nerăbdător accesul în cea mai cool clădire, Vodafone. Mi se dă cartelă de acces, mi se face instructajul cu ce am voie sau nu să fac şi sunt poftit înăuntru. Calculatoare, servere, oameni din call center care-ţi vorbesc frumos de fiecare dată şi mai ales, automatul de cafea şi cantina având totul din “partea casei”.

Nu vreau şi nu pot să vorbesc mai multe despre ce s-a întâmplat înăuntru dar vă asigur că a fost o experienţă unică. Dacă tot am adus vorba despre Bucureşti, să ştiţi că sunt foarte dezamăgit de acea junglă urbană. Mizerie, haine pe la fiecare balcon, faţadele mai să cadă, maşinile forţând semaforul iar pietonii trecând în turmă, pe roşu.

Bulgaria

Vineri, ora 12, troleu, metrou şi gata, sunt în faţa sediului Swan. Mă urc în autobuzul special închiriat şi pornim spre Varna, Bulgaria. Traficul din Bucureşti şi cele 70 de minute irosite de-an moaca, mi-au cam tăiat din pofta nebună de fotografie.  Pun aparatul în geantă şi trag un pui de somn până la graniţa cu Bulgaria. Scot aparatul şi încep să fac poze, uite acolo un feribot, uite dincolo mare, oaaauuu ce magică-i priveliştea.

Nu vreau să vă plictisesc aşa că trec direct la subiect. Am ajuns la staţiunea Constantin şi Elena de lângă Varna şi ne-am cazat la un hotel de **** stele. Am primit ecusoane speciale pentru a avea acces la toate facilităţile hotelului, de la piscină cu masaj şi până la mâncare din belşug. Marea îmi bătea-n geam, luna îmi lumina camera iar vapoarele din larg mă “salutau” cu farurile. În Bulgaria, pentru că aşa cum am zis la început, m-am dus pe banii altora, a trebuit să mai şi învăţ câteva ceva. Astfel m-am jucat cu ditamai frumuseţea de Led (55”) seria 8 de la Samsung, care are comandă vocală, control de la distanţă sau logare pe facebook, gmail etc doar prin scanarea feţei. Apoi am văzut cel mai nou model de imprimantă laser şi binenţeles, cel mai tare monitor LED existent pe piaţă, special conceput pentru împătimiţii de jocuri sau proiectare 3D.

Nu am cum să omit cursa nebună de karting de la Varna, acolo unde ne-am tamponat pentru primele locuri. Viteză şi adrenalină, acestea sunt cele două cuvinte potrivite. Circuitula fost perfect, cu drifturi şi ieşiri în decor, cu tamponări şi calificări. Din cauza curbelor pe care le luam ca nebunul, cu viteză maximă, am reuşit performanţa de a voma prânzul. Nu a fost nimic grav, seara alimentând din nou cu mâncărică.

Un gând despre „Vacanţă de vis în Bulgaria, totul all inclusive la staţiunea “Constantin şi Elena”

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.