VIDEO ŞOCANT: ACCIDENT GRAV LA SIBIU. UN MORT ŞI MAI MULŢI RĂNIŢI


VIDEO: ALINA MUNTEANU

Accident grav produs în această seară la Sibiu, soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi. Evenimentul s-a petrecut pe şoseaua Alba Iulia, în apropierea fastfood-ului Mcdonalds. Două autoturisme şi un autobuz au intrat în coliziune, una dintre maşini fiind practic ruptă în două. În zadar au fost strigătele de ajutor şi de regret ale celorlalţi pasageri, nimic nu se mai putea face pentru victima decedată. Cei prezenţi la eveniment au fost pur şi simplu îngroziţi de gravitatea impactului.

„Chemaţi salvarea, să vină Smurd-ul”, “Fratele meu, iartă-mă”, “Hai repede că moareeeee, nu închideeeeee” striga disperat unul dintre pasageri

Accidentul rutier s-a produs în următoarele împrejurări:

P. Alexandru (21 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie), în timp ce conducea autoturismul pe str. Şoseaua Alba Iulia, având sensul de deplasare spre centrul oraşului, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism (condus regulamentar de S. Ovidiu, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, pătrunde pe sensul opus de mers unde acroşează un autobuz condus regulamentar de V. Adrian (43 ani, domiciliat în municipiul Sibiu). După impactul cu autobuzul, maşina condusă de P. Alexandru ricoşează în autoturismul care circula regulamentar în spatele autobuzului. În urma accidentului a rezulat decesul unui pasager (P. Marian, în vârstă de 19 ani, domiciliat în Cisnădie), rănirea gravă a pasagerei B. Alexandra-Maria (27 de ani, domiciliată în judeţul Alba) precum şi rănirea uşoară a pasagerului O. Costinel-Alexandru (22 de ani, domiciliat în Cisnădie), toţi pasageri în maşina condusă de P. Alexandru. P. Alexandru avea experienţă redusă în conducere, obţinând dreptul de a conduce autoturime pe drumurile publice la data de 30.08.2012. Tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Starea ei este stabilă

Pacienta de 24 de ani din Sibiu, internată pe secţia Chirurgie II în urma unui accident rutier a fost diagnosticată cu politraumatisme, ruptura de splină, fracturi toracice costale hemitorace stâng şi traumatism cranian. Pacienta a fost operată, splina nu i-a fost scoasă ci suturată în patru locuri, ţinând cont că vârsta a permis o intervenţie de acest fel. Pacienta se află in momentul de faţă la terapie intensivă iar starea ei este stabilă.

Un gând despre „VIDEO ŞOCANT: ACCIDENT GRAV LA SIBIU. UN MORT ŞI MAI MULŢI RĂNIŢI

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.