Şofer din întâmplare: SB 13 HER se distrează pe seama altor şoferi. I-au ridicat ştergătoarele şi i-au pliat oglinda


Am fost sunat de posesorul maşinii SB 13 HER :

„Nu a fost vorba despre o şicanare în trafic. Eram prieteni, ne cunoşteam” a declarat acesta

Am primit pe adresa de email redactie@furios4you.com , un material video demn de rubrica “şoferi din întâmplare”. În imagini se poate observa cu „şoferul” şi pasagerul maşinii SB 13 HER, se dau jos şi se năpustesc asupra celui din faţă. Încearcă să deschidă portbagajul şi uşile însă fără prea mare succes. Aşa cum ne descrie şi cititorul nostru fidel, aceştia se aleg doar cu ridicarea ştergătoarelor şi pliarea oglinzii drepţi. Tot din email aflăm că posesorul autoturismului SB 13 HER, a mai deschis portbagajul şi uşile altei maşini oprite la indicatorul “cedează trecerea”.

Dacă o vedeţi în trafic, apăsaţi de urgenţă butonul “Lock doors” sau ……..

vă las pe voi să vă gândiţi!!!

“Aşteptam autobuzul când i-am văzut că se dau jos din maşină şi se îndreaptă rapid spre cea din faţă. Am crezut că s-au şicanat în trafic şi or să se bată. Nu a fost însă aşa. Pasagerul şi şoferul din maşina SB 13 HER au deschis portbagajul şi portierele spate, râzând nebuneşte. Omul, cu bun simţ, a închis totul şi a plecat. Eram la aproximativ 5 metri depărtare când am scos telefonul şi am început să filmez. Văzând păţania, un alt şofer a închis de la buton toate uşile. Se vede pe filmare cum “şoferii din întâmplare” aşa cum se numeşte rubrica ta, încearcă să deschidă uşile şi portbagajul. Frustraţi, se mulţumesc doar cu ridicarea ştergătoarelor şi pliarea oglinzii.” a scris cititorul nostrum fidel.

3 gânduri despre „Şofer din întâmplare: SB 13 HER se distrează pe seama altor şoferi. I-au ridicat ştergătoarele şi i-au pliat oglinda

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.